• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Netusite, kde by se dalo sehnat/objednat jehneci? Nejspis mlety...diky
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    Hledám rozumnou autopůjčovnu, nemáte někdo zkušenosti? Moc dík.
    (na kratší jízdy mám carsharing, ale teď potřebuju na týden)
    MVEK
    MVEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: To jo, koukal jsem teď, že spousta věcí je i s tou 20% výprodejovou slevou dražší, než ji najdu jinde přes heuréku.

Takže asi i proto jsem tam jezdil jen kvůli věcem, kde jsem si to potřeboval osahat, prohlédnout, eventuálně poradit... Tedy málo. Anebo jo, kdybych potřeboval něco rychle, ale to jsem už měl dál i než jeden hobby na stejné tramvaji, který mě ale spíš štve a snažím se tam nejít, i když k němu to mám pěšky deset minut.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jo, taky jsme říkali, že problém byl v tom, že se tam nedalo normálně zaparkovat...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MVEK: aha, tak o eshopu jsem netušil...a když jsem o něm netušil já, kterej to má k rouskovi 5 minut pěšky, tak o něm těžko věděl někdo nemístní - snad teda chyběla nějaká propagace, reklamy, banery na stránkách atd.

Pak je taky otázka té ceny - zákazníkpvi je úplně jedno jestli to objedná z ostravy nebo z centra Prahy - zásilkovna mu to doručí za stejnou cenu. Nájem skladu v Ostravě bude však diametrálně odlišný od nájmu skladu v centru Prahy. Vyšší náklady pak samozřejmě musíš promítnout do ceny.

Asi bych místo ukončení taky zkusil nejdřív snížit počet zaměstnanců, ale do jejich strategie toho nevidim...
    MVEK
    MVEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ale e-shop mají. Jinak jo, vypadá to, že jedou old-school ve všem.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MVEK: no těch faktorů bude víc...

Jako u všech kamenných prodejen je problém přesun obchodu na internet. Oni se na to nějak neadaptovali, eshop nezalozili, prestoze meli sortiment zajimavej, tak kdo tam neprisel, ten o tom nevedel.

Blby parkovani - u toho nedalekeho Bauhausu zaparkujes vzdycky, na Synkaci je to loterie

Díky tomu je pak cílovej zákazník místní občan, co so jde koupit pár šroubků, aby si přivrtal poličku

40 zamestnancu - to je prostě na takovej krám moc, ty obraty díky výše uvedenému na to prostě nebudou
    MVEK
    MVEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já ne, protože jsem se nedočetl proč. Tak malé tržby vůči hobbymarketům? Nejprve skončilo železářství u Michelské zastávky a teď tohle.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ach jo.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Rousek po 139 letech zavírá...chápu to, ale i tak mě to sere, chodil jsem tam rád
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    Neví někdo, jestli ten kebab před Arkádama teď na tu rekonstrukci někam nepřestěhovali? Nebo mu ho úplně zrušili?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SM3: Kdyžtak ještě je možnost dovozu, třeba pár obědů dopředu, od Hotovky do krabičky, ty vozí jídlo k nám, jinak ta pečovatelská služba :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte někdo tip na rozvoz obědů pro babičku (90), nechce si už vařit.
    My tam neustále být nemůžeme, ze by si každý den sama objednávala přes Bolt apod. je blbost. Je na Praze 4 (Zelený Pruh) nějaká soc. služba co tohle řeší? Alespoň pondeli - pátek.
    SM3
    SM3 --- ---
    REDSNAKE: Vždy spokojenost zde https://www.pandaoptik.cz/
    KALTY
    KALTY --- ---
    REDSNAKE: s dětma nevím, ale já mám dobré zkušenosti s https://www.lens-optik.cz/prodejna
    Chodím tam již několik desetiletí :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Doporučíte dobrou optiku v Nuslích a přilehlém okolí? Potřebuju brýle pro kluka, 4 roky, tak ideálně někde kde umí trochu komunikovat s dětma.
    Díky
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    NACITALKA: Spoluzak, potkame se semtam U Dna, ale pssst :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SIEMENZ: Teď ho sem jdu dát, je to náš soused :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam