• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KARLOSK: na nejaky fb skupine prahy 4 bylo asi pred dvema tydny nejakym zastupitelem sdileno toto:

První fáze revitalizace parku Jezerka, tedy rekonstrukce jezírka a jeho budoucí napájení ze střech divadla, bylo právě posláno do stavebního řízení. Za projektem stojí tým lidí, kteří navrhovali vodní prvky ve Stromovce, na Letné nebo vodní biotop Braník a který tak má moji důvěru. Nejen že se využijí dnes do kanalizace odváděné srážkové vody na dotaci jezírka – které nedostatečně a pouze periodicky zásobuje pramen/drenáž – ale upraví se i přítok do jezírka, který se prodlouží až k piazzettě a nad ním se nově poklene lávka pro pěší. Součástí revitalizace bude kromě obnovy zašlé slávy jezírka v současném půdorysu i posezení ve svahu a hlavně výměna povrchu na samotné piazzettě z asfaltového na lámanou žulu. Tím se tak symbolicky propojí budova divadla s jezírkem. Kácet se bude minimálně, prosvětlí se hlavně okolí jezírka (tisy, vrby). Stavební řízení je min. na rok, začít stavět by se mohlo nejdříve na podzim či v zimě 2025 s dokončením na jaře 2026. Tak ať se akce podaří, nejen Nuselští na to už dlouho čekají.👍
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: V létě to vypadalo hezky to ano :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Nebyla by to skoda? Z toho jezirka je pekny bazinny biotop, jen bych zvedl hladinu o par cm aby se tam daly vypustit treba pavi oka nebo podobne rybky 😀
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Neví někdo jak to vypadá s tou slavnou revitalizací parku Jezerka?
    Se mělo původně kopnout snad loni a od tý doby ticho
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Diky, vyzkouším teda oboje, doteď to byla Baretta ve dvoře, přišla zima :(
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KUBIIK: Co třeba Kafe nůžky papír? Už jsem tam teda nějakou dobu nebyl, ale přišlo mi to tam takový poklidný
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    KUBIIK: Městská knihovna na Jezerce
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Nevíte prosím v Nuslích o nějakém podniku, kde odpoledne nepouštěj hudbu a dá se tam v klidu sedět a doučovat žáčka matiku?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CARNAQE: Ti s tim pichnu.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Sem v koncích.
    Potřebuju někoho v okolí, kdo by mi propojil gramec (Technics), zesík od Tesly a německý třípásmovky ve dřevě. Už tejden kvůli tomu nespim.
    POMOC!
    Pájku a všechny píčoviny mam, v drátech se zamotávám.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nemáte tip na elektrikáře z okolí?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    děti to tam mají rády, za mě trochu meh, ale ta pizza s giga náloží rukoly je spoko...a ta zahrádka je prostě dobrej bonus

každopádně je v okolí spousta variant z čeho vybírat: Paprika, Tammano, Vietnam, Bašta atd.

co mě naopak přišlo poměrně podprůměrné je to indické bistro ve Ctiradově...lidi to hrozně vychvalovali, ale za tu cenu mi to přijde malé a chuťově poměrně nezajímavé
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LORD_DE_SEIS: to bude ono. a chybi mi tam "zajdu" :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LIQUID_SOUND: byli jsme tam v létě asi třikrát, přijde mi to tak nějak pořád stejný....neurazí, ani nenadchne ;-)
    jednou za čas tam v létě na zahrádku zajdeme
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DRAGON: válečnou čelenku!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    já tam rád na indiánskou čelenku, ta je dobrá. Všechno ostatní kromě pizzy bych si tam nedal, tu chybu sem udělal v životě asi třikrát :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já měl placky z Baretty letos dvakrát a OK.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ok. Třebas mi to jenom nějak nesedlo. Kichen jsem nikdy nebyl, musim zkusit. Dík za tip.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: mě placky nebavily nikdy, ani chutí ani prostorem (hezká velká zahrádka, ale kouřilo se tam) ani personálem
    zato barreta kitchen nemůžu vynachválit - veškerý jídlo jsem měl suprově připravený, sklepní prostory jsou vkusně udělaný a obsluha vždy skvělá
    TUILE
    TUILE --- ---
    LIQUID_SOUND: chodim tam na bramborovo nivovou picu a to asi zkazit nejde.
    letos sem ji pravda mela jen jednou, ale byla stejne dobvra jako dycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam