• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    THAIGRR: CISTICZ:
    tak zkusím v pondělí během oběda, to zní fajn
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    THAIGRR: plus dodam, ze burgr station ma/mel dobry polivky
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KETHAMINA: Mezi Synkacem a Otakarkou, ulice Na Zamecke, hned vedle Kafe Nuzky Papir
    A ano, burger je tam super, imho srovnatelnej s mad runnerem, ale obsluha je mila a jejich domaci limonada je super, coz vetsinou rozhoduje, kam pujdu
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    OTAVA: a to je taky někde poblíž?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARNAQE: nejlepších burger mají bez debaty v Burger station.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Dělá tam nějakej kuchař uprostřed, taky Pagan, jako Kvakoš. Údajně někde že severu. Dělá to dobře. Nejlepší burger v okolí. Řízky na sádle si jede od tý slečny, co šla do školní jídelny, kvůli tomu, že je matka.
    Pěkně vysoká a prorostlá krkovička.
    Zahrádka jede. Sklep příležitostně.
    Pokud chcete dát za pivo něco kolem kila, tak dobrý.
    Servis většinou frčí.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    V horních Nuslích (u magistrály) bydlím už snad 15 let a vlastně v okolí skoro nikoho neznám. Tak bych třeba taky na nějaký sraz zašel.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KETHAMINA: pivkupectvi je zavreny uz docela dlouho. co vim, tak je tam novej kuchar. Ja tam asi vlastne nikdy nejedl, ale takovy ty burgery tam maj imho furt. Plus zacali delat i akce nejak ve stylu ze meli bramborovy jidla, nebo ruzny druhy bramboraku atd. Podle webu to vypada ze se tam vari furt.
    A ja taky chodim vlastne jen na horni bar, tak situaci nevim. Ale myslim ze spodek byl otevrenej parkrat tydne.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DRACONIK: jaká je tam vlastně situace? Příšlo mi, že teď nějak omezili jídlo, kus podniku byl vždycky zavřenej a už asi 2x jsem měla chuť zajít do pivokupectví a vždycky zavřený.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Hele nedáme třeba někdy sraz? Co třeba zlý?
    IKI
    IKI --- ---
    Jo, už jsem ti řešila před 15 lety..
    Beko si vytisklo na krásnej lesklej papír svoji reklamu. Cpali nám to pod dveřmi do chodby domu. Fakt super, když pršelo.
    Ale stačilo tu rozšlápnutou hromadu odnést do prodejny s kecama o zlomenejch nohách. Pak už jsme nedostali pod dveře nic.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    LORD_DE_SEIS: topka!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: to je snad i do vizuálních postřehů :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja ted psala primo Kauflandu. Napsali mi ze to predaji distribuci. Tak mozna kdyz se jim tam sejde vic podnetu... piste!! ;)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPLIFFBOY: jestli máte někdo nějakou fotku, tak to třeba zkuste hodit na FB Nuselské přešlapy, tam by se toho mohl někdo chytit s celkem minimálním úsilím
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Me to taky tuhle nasralo a premyslel jsem to cpat nekam na facebook a oznacovat ty firmy, neni to jen kaufland. Rikam si, ze tenhle spolecenskej/reputacni tlak muze byt ucinnejsi, ale narazi to na mou neochotu se extra angazovat na socialnich sitich…
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SINEAD: kaufland je v Michli, což je asi ještě spádová oblast...

už jsem na to narážel tady dva roky zpátky
    [THAIGRR @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se...]

napadlo mě akorát příště zavolat policajty a uhrát to na to znečišťováním veřejného prostoru, aby třeba zkontrolovali tu smlouvu nebo měli nějaký podklad proti tomu kauflandu, ale nakonec jsem to ohodnotil jako neřešitelné a vykašlal se na to
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SINEAD: jj, dneska jsme o ně zakopla. řekla bych, že je to klasika, nechtěj platit poště - takže nemají klíče od vchodů.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SINEAD: Ano. U nás jezdí takový starší chlapík na elektrokole a rovnou z něj ty letáky hází ke vchodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam