• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    stalo se to zde

kousek za tim je sjezd, ale imho ten autobus se chtel vyhnout zacpe a jel po kolejich celou dobu a cumel do mobilu...

DRAGON
    DRAGON --- ---
    THAIGRR: neni, je tam jeste otocka, na ktery autobusy taky najizdeji. A tam se to stalo, koukam na to z terasy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    THAIGRR: jj těsně před tím mostem nanjíždí na stejnym místě kde se napojuje tramvaj, vjel mu do protisměru
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    DRAGON: tady je všude obrubník, IMHO je nájezd jenom v místě toho mostu, kterej je na fotce vidět vlevo nahoře

DRAGON
    DRAGON --- ---
    THAIGRR: stalo se to přesně na tom nájezdu na koleje.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    DRAGON: tohle je nějaký divný, ne? v tom místě nehody nájezd na koleje není, tak jak se to stalo? to musel jet po kolejích už nějakou dobu a přejet do protisměru
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Celou dobu co tim mistem projizdim, tak si rikam, ze ty autobusy vubec necumej, kdyz vjizdej na tramvajovej pas (aby nemuseli cekat v zacpach), ze to je fakt risk a pak jdu kolem a tohle.. uf, dvanact zranenejch, dva tezce (tipuju oba ridici), spatny :(

Čelní střet autobusu s tramvají v Praze: 18 zraněných, dva ve vážném stavu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-stret-autobusu-s-tramvaji-v-praze-na-miste-jsou-zraneni-40578808
    FIDA
    FIDA --- ---
    Ahoj, nemáte prosím někdo náhodou kontakt na nějakého příčetného opraváře lednic? dík
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAWERICK: Hm, tak to bude asi ono, byt jsme daleko ale nekudy to musi hadam dotect. Blby je, ze tam neni ani odhad opravy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Je tam Kresoyslova a Braník
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nusle - netece voda. Nemuzu k tomu nic najit, nevite neco blizsiho do kdy nebo co se deje?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    THAIGRR: vcera testnuto, Holba dobra. Dole zasivarna s kulecnikem a fotbalkem. No jsem zvedav.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: Zrovna tu jsem a je to fajn. Na cepu nealko Holba, maj tu nealko-tvrdej na virgin koktejly, cider, vino, limonady...
    A majitel je pohodar
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    CLUSMAN: Tak aspoň si nepolezou do zelí:)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jako jo no otevrit si takovejhle podnik vedle Rumlika chce odvahu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Tam jsem taky ještě nebyl a mám to na seznamu! Ale ona má do konce tejdne ty atb tj. takovej podnik je ideál (i nejen kvůli tomu). :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: A kdyz vas to tam prestane bavit, tak Rumlik je za rohem :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RICK: Tyjo dík za tip! Už jsem domluvenej se sousedkou (která, aktuálně bere atb), že tam zajdeme zapařit. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam