• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ICELANDBOY: a vyslo to tady?ja videla jenom kousky,okolnosti mi nedovolily to dokoukat a jelikoz to vypadalo docela pekne, tak bych to rada videla cele...
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    Decka, tak me napada - nemate nekdo, pripadne nevidel jste nekdo Transamerica? http://www.imdb.com/title/tt0407265/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Podle me to bude tak tyden pred. Stejne jako rezervace na klasicka predstaveni. Na vic to, myslim, ten jejich system ani nedovoluje...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak report ze vcerejska.zatim se neprodavaji, ale budou se prodavat, jen se jeste nevi kdy...no snad to pak bude na netu az to spusti...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: zitra pujdu kolem, tak se optam a dam vedet..
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: vypada to tak, nebo teda ze si je musis vyzvednout, ale zajimalo by mne, od kdy jsou v prodeji...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Díky :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    ANNIE: zaznamenáno. Ale ještě musíš počkat, je to na palci, musím zařídit přepis :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    vloni sem byl na queer as folk cely serii (obe projekce), medvideti a mambo italiano :)

letos sem tak natesenej, ze pri moji nerozhodnosti vybirat treba jen pet projekci by bylo peklo :D

jinak taky koukam, ze se rozrostlo mnostvi festivalovych party :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ja se loni dostal jen na Medvide, takze letos si to chci taky vynahradit :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Ja loni byla jen na Queer as a folk a to jeste ve stavu, ktery nebyl moc spolecensky. Tak si to chci letos vynahradit :)

QUASIT: No tak ja bych si zdovolenim o Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni zazadala :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    už nevím, kdo to chtěl, ale Ženy na pokraji nervového zhroucení budou :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja hlavne vloni sel jen na par filmu... a ted teprve koukam, jak vyhodna ta permice vlastne je, to neni moc co resit. akorat je to teda dalsi neplanovanej vydaj pred dovolenou.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Taky mám pocit, že se ani na ten týden do Světozoru nastěhuju...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tyo... tak se do toho bezradne koukam... a vidim to tak, ze koupim pernamentku :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Sláva! Tak na Mezipatrech konečně program !!!!

Jestli to už vítě, tak berte tohle oznámení jen jako nadšený výkřik do prázdna :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Je pravda, že přespříští týden je asi realističtější řešení...anketu dám, až se sejde víc návrhů... Zatím bysme si v poště mohli všichni vyřídit, co kdo od koho chce :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Taky tu proběhl návrh na výměnný sraz, takže by s tím možná chtělo nějak pohnout :) Jak by se vám líbilo sejít se třeba někdy příští týden? Přimlouvala bych se za všední den, víkendy mám plný až do konce října...Nebo se můžem tematicky sejít až na Mezipatrech (v Praze), zabrat stůl ve Světozoru a všechno to tam posměňovat...návrhy a reakce sem, anketa (pokud bude třeba) může následovat :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    hm...tak mě práce na Mezipatrech bohužel z rodinně časových důvodů nevyjde, nicméně sem pastnu automatickej mail rozesílaný všem zájemcům, kdyby měl někdo zájem o přímý kontakt:

Zdravím Tě,
    jmenuji se Daniel Vičan a mám na starosti dobrovolníky v Praze.
    Potřeboval bych od Tebe informaci o časových možnostech v období
    6.11. do 12.11. kdy pořádáme festival. Potom ještě 3.11., kdy pořádáme Lolipop párty v Radosti FX. Například: 7.11. mohu od 12:00 do 23:00 a tak.

Dále mi pošli mobilní a další kontakty, na kterých Tě mohu zastihnout.
    Předem moc děkuji za spolupráci.

Bližší informace rád zodpovím.

S přátelským pozdravem

Daniel Vičan
    HR manager
    Mob: 774 052400
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: dekuji:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Dobre no. Nebudu podle sebe soudit jiny. Me by se tohle totiz klidne stat mohlo(a taky malem stalo) ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam