• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: no urcite tam neprochladnes...;)

WIZZ:
    LOG_LADY: ok. Tesim se :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    kua treti den lezim a furt mam teplotu... sice uz jen mirne zvysenou, ale nevim, jestli bude tropicka nemoc na tu moji nemoc to pravy orechovy. ach jo :(
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    pred salem v pul je idealni, zaberem mozna i prvni radu. ja si vazne chtela vzit kosili...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak pred salem v pul? Nebo je to moc brzy? Pozname se podle havajskych kosil a sandalu?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: pravda, pravda, na thajsko prijde hodne lidi a navic bude pred salem tepleji...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak co, dame si zase nejaky sraz pred GTI?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    slunecni bryle do kinosalu? Neni to kontraproduktivni? ;) Jinak beru s sebou slunecnik...
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    cize sandale, kratasy a triko s kratkym rukavem :))) slunecni bryle, satek na hlavu a namazat se kremem s faktorem 40 :D
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    hehe,no z vlastni zkusenosti vam rikam, ze to vedro bude z filmu jenom salat :D asi si vezmu obleceni,jako jsem nosil v thajsku :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Ta uz bude tepla totalne (podnebi a tak ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja uz zacinam mit na pristi tyden ve svetozoru domluvenejch tolik piv, ze asi vecerni snimky uvidim zasadne silne pod vlivem a budu neustale odbihat pred platnem na wc ;)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nechystáte se zítra někdo na Podle skutečné události? http://2006.mezipatra.cz/fa-filmy/podle_skutecne_udalosti.phtml ? Vypadá to docela zajímavě... i když už víme, jak se vlastně pak liší film od popisku :)

BLEESKO: :) je pravda, že dialogům se opravdu moc nedalo...a srazu nelituj. Těch ještě bude...myslím, že celý Mezipatra budou jeden velký sraz :)
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    vcerejsi intimnosti jsem prilis nepobral, odchazel jsem pred koncem, uz jsem mel nejak dost ty nahusteny nahoty. a zamerit se na neco jinyho (treba dialogy) v nebylo tom dokumentu mozny.
    o srazu jsem se kazdopadne dozvedel az zpetne, no..

tropickou nemoc naopak muzu jen doporucit. videl jsem ji minulej rok na febiu . celkem neobvyklej, zvlastne zpracovanej film podle me. navic vztah mezi klukama tam tvori jenom nejaky ramec dalsiho deje.
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vzpomnela jsem si jeste na jeden clanek o tom apichatpongovi..: http://cinepur.cz/article.php?article=841
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: tak to je fajn :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    off nyxum vyridim ;) byli taky spokojeni :o)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak ja dneska spis nedorazim nez dorazim. Nejak se mi nakupily pracovni povinnosti. Nicmene na Tropickou nemoc se mnou pocitejte. Uz ten nazev zni slibne (skoro jako Intimnosti :)

Taky musim podekovat vsem, nyx i offnyx, za skvelou pofilmovou debatu. Vic takovych! :)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    hmm, nemky.. nemky.. tak treba film Aimee a Jaguar je skvelej a dostatecne teplej ;))

(nic neslibuju, ale mozna taky nekdy nekam dorazim)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    nemky jsou studene psi cumaky (imho) :D ale tak snad si to uzijete :))

dokument...no spis neco, co si hralo na dokument, ve mne vskutku hluboky dojem nezanechal, lec nasledny presun do atmosfery to spravil :))

thanx girls :*
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak jsem si vzpomnela na ten thajsky film, odkaz zde:http://www.imdb.com/title/tt0317171/ a myslim, ze je to ten samy reziser, no pokusim se tedy na to thajsko dorazit, kdjinak preji at se dneska vydari nemky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja se budu snazit vylezet do ctvrtka aspon.. to bych sel rad. a kdyz ne, tak holt az pristi tyden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam