• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: :))))) děkuju. Těšim se. Už to chci vidět hrozně dlouho... a až teď jsem se dočetla, že to dělal Fassbinder. ehm :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: no to je mile :) specialne Tobe pujcim to V roce se 13 uplnky :) pac nikdo jinej to nechce :)))
    http://www.imdb.com/title/tt0077729/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Máš to mít :) Píšu si to do deníčku k Blue Velvet ;) ... Ten film má hodně do sebe. A já hlavně můžu Bowieho v neomezenym množství a Susan Sarandon taktéž (od dob Rocky Horror Picture Show :) )
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: woow...Susan a Catherine...tak na to bych se rad podival :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Sice to není úplně queer film, ale přidávám si ho do seznamu. Je to lehce upírský horror The Hunger (1983) s Davidem Bowiem, Catherine Deneuve a Susan Sarandon.Na IMDB je tady: http://www.imdb.com/title/tt0085701/ . Příběh to má řidší, ale vyvažuje to celkem zajímavá výtvarná stylizace a je tam jedna dost hezká scéna mezi Susan Sarandon a Catherine Deneuve (což je vlastně ten důvod, proč ten film házím sem :)...Mám to na dvd...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: pravda tahle varianta mne nenapadla :DD
    no ANNIE udelej radsi jak uvazis....:))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    tak ja zustanu napul a skripnu se mezi ty litacky...to uz se mi stejne podarilo nekolikrat, tak to konecne uplatnim
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vis, jak by se zvedla navsetvnost kina?myslim, ze pro kino svetozor by bylo lepsi zustat pekne tam...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Je fakt, ze to asi mensinam na popularite neprida...tak ja se zkusim jeste ve smrtelny kreci vyplazit z kina...:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    To je jedna ze smrti, ktera by mi nevadila :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jojo. Ja ted taky rezervuju...a desi me to. Mnoho mnoho filmu
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: musim jeste poradne prokoumat ten program,ale uz se to blizi, jsem ve stadiu rezervaci..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: v patek mam maraton od peti az do posledniho filmu...jsem magor
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    hmm, no ja jeste musim vykoumat, co budou davat v patek, nerada bych, aby se to zas s necim krizilo..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: skoda...ja s tou mezi zatim prave vubec nevim....aaaach jo
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: no ja premyslela o te mezi, na tu posledni budu bohuzel pryc, no uvidiim
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se vcera s Jukim stavil pri nasem grandioznim tahu Prahou na hodku a pul taky v Radosti na zahajovaci party. jinak permici mam vyrizenou, musim prozkoumat ten rezervacni system... a hodlam tam byt takrka kazdy den od odpoledne do noci (jedina vyjimka bude patek a sobota vecer, pac mam smeny za barem). add Ozon... na toho se ptam uz mesic v pujcovne, mel byt v distribuci od zari, ale furt ho nemaj, i kdyz jim sviti na webu v "pripravujeme"... s cimz souvisi... nevim, estli na Mezipatrech nebudu davat prednost spis filmum, co v ty pujcovne ci jinde tezko kdy potkam (cize vynechat Ozona, Zkrocenou horu.... filmy z Vasi sbirky... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak vyborne :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    jo,dlouho jsem nebyl mezi buznama,tak asi pujdu :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ted me jeste pri projizdeni programu napada...chystate se nekdo alespon na jednu party do Friends? Ja chci urcite jit na tu posledni...tu mezi asi nestihnu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam