• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no to urcite, ale zaroven i zabiha k tematu queer filmu a vzhledem k zamereni letosnich mezipater, je to imho vhodne zvoleny film, ale souhlasim s tim, ze napr. vcerejsi "Neboj se, to prejde" zapadnul po vsech strankach bezesporu...
    LUMP
    LUMP --- ---
    Kachni sezona byla krasna a vtipna zaroven a moc hezky se divalo na hlavni predstavitele .) a myslim, ze mezi queer cinema misto ma, i kdyz na prvni pohled ne tak ocividne, jako je tomu u jinych projekci, ale kdyz clovek sleduje pozorne, tak to mezi queer filmy zaradi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Konce teda nebyly nic moc... Autor zrejme trpi dost neprijemnou fixaci na ty nejnechutnejsi telesne pochody. S Log_lady jsme to vzdaly po 40 minutach. Treba je ten film skvely a ma brilantni pointu, ale za ty sliny, pot a moceni to opravdu nestalo...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak vecery nakonec nestiham... a o andelech este premyslim, jestli je radsi nevymenim za boxerku a nebo neprijdu proste az na hloupyho kluka.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MEIV: Mam to prepaleny ;)
    MEIV
    MEIV --- ---
    annie: Jo tak ty to máš na dvd... to si teda ještě rozmyslím, než nechám svůj lehce připitomělý hunger s božským davidem -queer- putovat!! :-))))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: a sakra. Me taky..no. Sejdem se ve fronte :)

SPLIFFBOY: tak to se asi budem dost potkavat :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    neco uplne noveho bylo vazne moc prima :) a Ozon taky potesil. Zitra si budu vybirat z Veceru, Andele placou a Hloupy kluk... pokud bude dost energie, mozna dam vsechny.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :)))) no. Ja si to preju obcas taky. Proto ma posedlost queer cinema :)

Taky doufam, ze si nebudem podavat jen dvere od salu...nejdes zitra na Vecery nebo Andele placou?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: No...jediny slovo, ktery me k tomu filmu napada je "zajimave"... vic nejak nejsme schopny vymyslet (Lucka pozdravuje :) )

Co Neco uplne noveho? Byl na to dost naval...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUMP: Ha! A to se dela se nepredstavit?! ;) Predpokladam, ze si byla ta slecna, co sla s WIZZ...
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no vazne, kdyz vyzvednes listky ;)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: jo, ja jdu :DDD
    LUMP
    LUMP --- ---
    videla jsem Annie, ale ona o tom neviii ;))) a ece se mi to rymuje...

"Neboj se, to prejde"..uzasny dokument!
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    na Neco uplne noveho me taha kamos,ale no money-no funny,takze nevim,esi tam pujdu
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo jinak do svy filmografie doplnuju ty Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni v divxu, jak jsem tudle linkoval... a pak me napadl este malinko relevantni Kinsey, vloni byl myslim uvadenej, toho mam na dvd.

pokud by nekdo neco chtel, mezipatra sou nejlepsi prilezitost, pak letim na dovolenou, po navratu nastup do novy prace, budou se blizit vanoce, clovek nebude vedet, kde mu hlava stoji... znate to ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ja se pridavam k Ozonovi a Neco uplne oveho
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja dneska Ozon, Neco uplne noveho a Mili kluci asi... nevim, jestli bude nalada na tri filmy... ale cas mam. potkame se? :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ICELANDBOY: eee, to mne mrzi, treba bysme te tam mohli nejak propasovat
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    mhm, tak to vypada,ze se nedostanu ani na jedne film :( a) prachy vubec nemam a cekam na vyplatu jak na smilovani, b) kvuli praci v t-mob :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam