• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUMP: Ha! A to se dela se nepredstavit?! ;) Predpokladam, ze si byla ta slecna, co sla s WIZZ...
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no vazne, kdyz vyzvednes listky ;)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: jo, ja jdu :DDD
    LUMP
    LUMP --- ---
    videla jsem Annie, ale ona o tom neviii ;))) a ece se mi to rymuje...

"Neboj se, to prejde"..uzasny dokument!
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    na Neco uplne noveho me taha kamos,ale no money-no funny,takze nevim,esi tam pujdu
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo jinak do svy filmografie doplnuju ty Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni v divxu, jak jsem tudle linkoval... a pak me napadl este malinko relevantni Kinsey, vloni byl myslim uvadenej, toho mam na dvd.

pokud by nekdo neco chtel, mezipatra sou nejlepsi prilezitost, pak letim na dovolenou, po navratu nastup do novy prace, budou se blizit vanoce, clovek nebude vedet, kde mu hlava stoji... znate to ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ja se pridavam k Ozonovi a Neco uplne oveho
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja dneska Ozon, Neco uplne noveho a Mili kluci asi... nevim, jestli bude nalada na tri filmy... ale cas mam. potkame se? :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ICELANDBOY: eee, to mne mrzi, treba bysme te tam mohli nejak propasovat
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    mhm, tak to vypada,ze se nedostanu ani na jedne film :( a) prachy vubec nemam a cekam na vyplatu jak na smilovani, b) kvuli praci v t-mob :/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: no ja uz sem zmatenej, kdyz sem to studoval pred par dnama behem stonani na netu, tak bych prisahal, ze Ozon byl ve velkym... ale ted je na strankach napsanej v malym sale a na tistenym programu taky. tak nevim, estli sem blouznil nebo co uz...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Jojo je to prohozeny, ale snad by to nemel byt problem...proste to bude vstupenka na ten film a uz je jejich problem, jak to vyresej...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Jojo. Já též
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: To snad ani nebude potřeba...stejně na ten výměnný sraz budu kupovat dvd ve velkym... +- jedno mi už je jedno :) (ha! slovní hříčka)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Ty jeden ... !!!! :)

WIZZ: Mam kamaradku, co to muze hodit na dvd, takze to od ni mam vzit rovnou dvakrat? ;)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: jojo,to jsem tajil do posledni chvile ;) herr Fassbinder - der Ruler
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: :))))) děkuju. Těšim se. Už to chci vidět hrozně dlouho... a až teď jsem se dočetla, že to dělal Fassbinder. ehm :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: no to je mile :) specialne Tobe pujcim to V roce se 13 uplnky :) pac nikdo jinej to nechce :)))
    http://www.imdb.com/title/tt0077729/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Máš to mít :) Píšu si to do deníčku k Blue Velvet ;) ... Ten film má hodně do sebe. A já hlavně můžu Bowieho v neomezenym množství a Susan Sarandon taktéž (od dob Rocky Horror Picture Show :) )
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: woow...Susan a Catherine...tak na to bych se rad podival :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam