• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    LUMP
    LUMP --- ---
    SPLIFFBOY: my na sebe opet nak sikovne upozornime ;) i kdyz uz si vase tvare taky nepamatuju, pac jsem byla soustredena na co nejrychlejsi odchod :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: fajn, treba se tedy pri pristim setkani muzeme pozdravit, i kdyz se priznam, ze po tomhle chaotickem zazitku bych vas asi znova nepoznal... nicmene jsme to skutecne byli my :)

Jinak ja dnes nejspis Skryvanou lasku a Krampack. mozna i Zapomenout na Cheyenne, rikam si, ze bych mel dat i nejakej film s lesbickou tematikou, at nejsem trapne monotematicky pri vyberu... ;D

ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: To naprosto chapu...ja mam zazim extremni smulu na filmy podle toho holandskyho spisovatele. Dneska si snad uz spravim chut na Skryvane lasce a Snidani na Plutu :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ja. viz. tady: ANNIE: . Akorat tomu porad z nejakych duvodu rikam Konce :)))))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: v jakem promitacim case? :) ty s kamaradkou? mozna si sedela behem te zmatenosti vedle me a jukiho :D

jinak Hloupy kluk super, dalsi film, co me velmi mile prekvapil... nevim, jestli mam pri vyberu tak stastnou ruku, nebo je to tak vyjimecne dobre sestaveny rocnik :)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no ale puberta, zvlaste tahle jeji ranna faze, je prave o objevovani, nevinnem zakouseni pokuseni ;) hledani vlastni identity a zvlaste v tomhle obdobi clovek, pohanen svou fantazii, odbiha az k nerealnym predstavam...ale ty taky dokazou hrat dulezitou roli v jeho sebepojeti a muzou mit vliv na jeho budouci vyvoj....co ty vis, kdyz se vzijes do toho deje, jake by to bylo sledovat pribehy vsech hrdinu s petiletym odstupem...treba by to byl "hot queer film" :D ale treba taky ne...
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no to urcite, ale zaroven i zabiha k tematu queer filmu a vzhledem k zamereni letosnich mezipater, je to imho vhodne zvoleny film, ale souhlasim s tim, ze napr. vcerejsi "Neboj se, to prejde" zapadnul po vsech strankach bezesporu...
    LUMP
    LUMP --- ---
    Kachni sezona byla krasna a vtipna zaroven a moc hezky se divalo na hlavni predstavitele .) a myslim, ze mezi queer cinema misto ma, i kdyz na prvni pohled ne tak ocividne, jako je tomu u jinych projekci, ale kdyz clovek sleduje pozorne, tak to mezi queer filmy zaradi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Konce teda nebyly nic moc... Autor zrejme trpi dost neprijemnou fixaci na ty nejnechutnejsi telesne pochody. S Log_lady jsme to vzdaly po 40 minutach. Treba je ten film skvely a ma brilantni pointu, ale za ty sliny, pot a moceni to opravdu nestalo...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak vecery nakonec nestiham... a o andelech este premyslim, jestli je radsi nevymenim za boxerku a nebo neprijdu proste az na hloupyho kluka.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MEIV: Mam to prepaleny ;)
    MEIV
    MEIV --- ---
    annie: Jo tak ty to máš na dvd... to si teda ještě rozmyslím, než nechám svůj lehce připitomělý hunger s božským davidem -queer- putovat!! :-))))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: a sakra. Me taky..no. Sejdem se ve fronte :)

SPLIFFBOY: tak to se asi budem dost potkavat :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    neco uplne noveho bylo vazne moc prima :) a Ozon taky potesil. Zitra si budu vybirat z Veceru, Andele placou a Hloupy kluk... pokud bude dost energie, mozna dam vsechny.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :)))) no. Ja si to preju obcas taky. Proto ma posedlost queer cinema :)

Taky doufam, ze si nebudem podavat jen dvere od salu...nejdes zitra na Vecery nebo Andele placou?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: No...jediny slovo, ktery me k tomu filmu napada je "zajimave"... vic nejak nejsme schopny vymyslet (Lucka pozdravuje :) )

Co Neco uplne noveho? Byl na to dost naval...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUMP: Ha! A to se dela se nepredstavit?! ;) Predpokladam, ze si byla ta slecna, co sla s WIZZ...
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: no vazne, kdyz vyzvednes listky ;)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: jo, ja jdu :DDD
    LUMP
    LUMP --- ---
    videla jsem Annie, ale ona o tom neviii ;))) a ece se mi to rymuje...

"Neboj se, to prejde"..uzasny dokument!
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    na Neco uplne noveho me taha kamos,ale no money-no funny,takze nevim,esi tam pujdu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam