• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja jdu dneska na komplet nabidku velkeho salu, tedy ctyri filmy. No... snad to preziju :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Samuel Jonatan je ten inteligentni krasavec, jak sou z nej vsichni tak vydreny? :D uznavam, ze je to hodne charismatickej kluk od pohledu, ale zpusob, jak po nem slinta celej svetozor, me desne bavi... ;)

jinak get real opravdu uzasny. 50 zpusobu byl prvni film, kterej se mi letos vylozene nelibil... nekteri znami ho oznacili za "roztomily"... me to teda prislo jak mega p*covina, ze to tak musim rict... zvazoval sem odchod v pulce, nakonec sem tomu filmu dal sanci na nejaky rozuzleni, ovsem zadnyho kloudnyho sem se nedockal a ve vysledku sem zabityho casu vazne litoval.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze to vypada na ty prvni dva, naopak nezranitelne nedam, stejne se bojim, ze se do malyho nedostanu... tak se presunu aspon vcas na olmeca party :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja bych tam dneska mela byt uz od 17:00 na Vzpamatuj se, pak 50 zpusobu, jak rict bajecny a nakonec Hedwig and the angry Inch, ale s tim prvnim filmem nevim nevim...jak rika Spliffboy. Ranni navraty z festivalu sou peklo....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja mam dnes ve svem predvyberu Vzpamatuj se, 50 zpusobu a Nezranitelne... ale otazkou je, co dam, blbe sem se vyspal (to sou ty navraty z Mezipater pomalu rano) a navic mam silenou rymu.

jinak vzhledem k tomu, ze v patek a v sobotu nezvladam vecerni projekce a kamarad z Brna mi vychvalil Sommersturm, tak to stahuju... snad je to ono... a uz to skoro mam :)

pak sem teda pres torrenty zkusil najit este dalsi snimky z letosniho rocniku, ale to bude na dyl este asi.
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    LUMP: :)) nevi, nybrz neco tusila, ale spechala sem na tramvaj, no doufam, ze se tam jeste potkame:))

ANNIE: diky, jsem sklrooza, jo a s tim promitanim pripadne pronajmutim se jeste poptam,
    jen se prosim fakt hlast kdo by sel..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Taky mam jeste jakz takz zabrany :) Naplno sem brecela jen u Zkroceny hory a Pisne pro chudeho chlapce, kdysi v Hradisti
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: to je asi individualni no, me to prislo jako celkem pusobivej zaver. na krajicku sem mel kazdopadne taky, vic si ovsem v kine tak nejak nedovolim... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Ja mela slzy na krajicku i v kine. Bylo to neskutecne silny... ja mam na mysli ten konec u toho pamatniku. Prislo mi, jakoby to tam nekdo prilepil. Kdyby to skoncilo pred tim, tak film nebude mit chybu. Alespon pro me
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: nevim no, s tim koncem to je tezky... u me ten film celkem stoupnul, ze mel unhappy end. a vubec na me tak nejak dolehlo, kdyz si clovek pomyslel, ze ty nacisticky svinstva a la prevychova se skutecne dely... koukat na ten film doma urcite brecim... :P
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: To promitani zni vyborne. Ale zacala bych jen zlehka queer, aby se nas v ty kavarne nelekli hned napoprvy ;) Treba jak jsme mluvily o ty mensi retrospektive Neila Jordana a klidne bych tam zaradila i Malyho reznika. Sice neni queer, ale je skvelej :)

Jo a Blue Velvet chtel Icelandboy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Me prisla Skryvana laska nadherna, ale trochu (dost) to pohrbili tim patetickym koncem, ktery se k tomu naprosto nehodil...ale jinak dost silnej zazitek.

No a Snidani na Plutu netreba komentovat. Tenhle film mi dlouho unikal a dneska sem si ho vychutnala. Zatim moje the best z festivalu (ale ja mela dost smulu a porad chodila na toho nechutnyho Holandana)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Skryvana laska nadhernej film, ackoliv strasne smutnej. Krampack mi prisel z toho, co sem zatim videl, nejslabsi, presto docela fajn a predevsim zabavnej film. jo a Hloupy chlapec vcera taky super... letos me to vazne naramne bavi :)))
    LUMP
    LUMP --- ---
    LOG_LADY: videla jsem Log_lady a taky o tom zrejme nevi... ;)

jinak Zapomenout na Cheyenne byl vskutku povedeny kousek...ach... a rada bych jej videla jeste jednou a asi se o nem ani neda poradne psat, pac to cek musi videt sam...

Holky mimo normy bavily...zvlaste plny rozkrok ;))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak zdravim zprostred maratonu, vcera ty vecery byly fakt zvlastni, nebo spis divny a nechutny.
    ale jeste sem chtela napsat, ze v kavarne na Ortenovo náměstí v holešovicích teď zavedli co sobotu filmovej klub a casem se da dohodnout s majitelkou na vyberu filmu a snad by i povolila nejaky lehci queer film, tak kdyztak hazejte navrhy a ja bych to zkusila dohodnout behem pristiho tydne.
    jo a pak jeste nekdo shanel modry samet, nevim teda jestli to nebyli offnyxs,no ale kazdopadne sem ho tedka objevila, tak muzu prepalit..
    MEIV
    MEIV --- ---
    to máš jediný štěstí:-)))

LUMP
    LUMP --- ---
    aha...ja ze uz to bylo...a nepujdete nekdo?
    LUMP
    LUMP --- ---
    a byl ste nekdo na tom bloku kratkych filmu Holky mimo normy/ Jsme spolu, nejsme spolu ?
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: ona totiz urcite zadna neletela :)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: fakt? a sednes si vedle me? ;P zadnou cokoladu uz po Tobe hazet nebudu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam