• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: to je krasneeee....vlastne takove queer mesiastvi;)

LOG_LADY: No jo. I s Pavlem Vitku...Pred Shorbusem s nami sedeli u jednoho stolu. Zakonceni ve svitu hvezd :)

Moje vztahy s ansablem z Mezipater, jsou tak duverne, ze muzu sehnat akorat lesbicky videoart...nehlaste se o nej prosim vsichni, jinak se mi asi prehreje vypalovacka ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: dekuji mockrat za upozorneni, nemela jsem tuseni
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    jeee tak na sraz se take hlasim,jen mam tedka dilema pro jake hlasovat:))

LURA: a kde ze ta cajovna je?

ANNIE: ty uz kamaradis s Janisem?huuustyy:D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a jinak sem se minulej tejden este bavil na olmeca party s tvyksem... a rikal, ze ma doma krampack... tak sem se ho ptal, co ma este zajimavyho... ze bych z nej neco vymamil... a on mi rikal, ze kazdej rok si neco pujci od mezipater crew, ze to maj k dispozici na dvdckach... nemate mezi nima nekdo dobre kamarady? :P

ANNIE: po zlate neprahnu :) bude me hrat dobry pocit a tesit predstava naseho rozrustajiciho se kolektivniho queer archivu, ktery budeme moct dal sirit a ziskavat tak nove a nove priznivce queer kinematografie, ach... ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LUMP: jak sem zminil... vetsinou nekde vystouram torrent... kvuli mezipatrum sem se ted naucil i s emule... co se kde jak da... sem inet lemra samouk... ale touha mit to, co chci, me primela se v problematice ziskavani z netu docela naucit orientovat.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: ja bych se stahovanim pomohla, ale moje pripojeni je (zoufala) kapitola sama pro sebe... Kazdopadne Get real budu vyvazovat zlatem. Ten film nemel chybu (ano, hlasovala sem pro nej tez :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: no muj hlas ma taky ;) tusil jsem, ze budete mit radost... jen me to vytaci to pripojeni...sem na debilnim cdma od eurotelu, ktery ma pres den omezeny torrenty a prave ty byvaji casto jedinym moznym zpusobem, jak se k podobne netuctovym filmum dostat... navic rodice maj ted comp na stridacku doma a v servise, takze u nich to nestahnu. holt mi tu huci pc nonstop i pres noc... pri trose stesti budu mit stazeno ledacos do vikendu. mozna bych to mohl mit vsechno uz v patek pripraveny, budu informovat o vyvoji... uvidime ;)
    LUMP
    LUMP --- ---
    SPLIFFBOY: a odkud stahujes? resp.pres co?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Jak tam koukam na to, co budes stahovat, tak myslim, ze na tebe pockame ;) Vzhledem k tomu, ze jen Vzpamatuj se zatim vede anketu o nejlepsi film Mezipater... :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    duhova cajovna uz je hotova, jo? bych vubec nezaregistroval... :) ja bych sraz dal klidne taky, na miste nelpim, erru mam docela rad a do ty cajovny se klidne rad kouknu, i kdyz to muzu zvladnout i pri spouste dalsich prilezitosti. ale ted v sobotu odlitam do Spanelska a vracim se 27.11. takze bud do patku... nebo az pak... pricemz pak mozna budu mit sirsi archiv, po Mezipatrech sem si zarputile umanul, ze toho musim ranec stahnout, na ceste je v tuhle chvili Hloupy kluk, Kachni sezona, Happy endings a Vzpamatuj se... uvidime, jak to pujde... moje pripojeni nic moc a ty zdroje bejvaj taky online jen tak sporadicky...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Správně! Je čas začít žít kulturně
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LURA: I to by šlo. Dík za návrh...Mě je to jedno. Dám to pak jako možnost do ankety, ať rozhodne lid;)
    LURA
    LURA --- ---
    A co dát sraz v Duhové čajovně na Letné? Tam se aspoň nekouří...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Jojo. Katalog mi tu taky porad lezi. A dokonce si v nem cetl slavny Janis Sidovsky...mozna bych si ho mela nechat zaramovat:D
    Ja se tesim do Svetozoru na noc Michela Gondryho. Tam by mohli byt temer tak normalni lidi jako na Mezipatrech :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ze jo ;) Me ted nejak po tom tydnu prislo divny chodit na straight filmy se straight lidma...Chci sva Mezipatra zpet!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: V Erre je to vyborny. Dole je takovej veeeelkej kozenej gauc, na kterym se bude smenovat jedna radost :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    teda nekupujici. Spis nepozadujici...mela bych se jit vyspat
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Srazu se samozrejme muze zucastnit kazdy. I nic nenabizejici nebo nekupujici...jen tak na popovidani :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja to mam podobne :) Jestli na tom budou vsichni stejne, tak to bude jednodussi, nez sem si myslela ;)
    Jako misto me napada jako nejprihodnejsi pro vymenu queer filmu Erra, ale nebranim se jinym navrhum...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Uf...to abysme pomalu zacali domlouvat ten sraz. Vy, co se chcete ucastnit, kdy by se vam to tak hodilo? Pak udelame anketu a vyberem nejlepsi termin :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam