• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: tenhle sobotni plan zni dobre;) akorat by si to chtelo v Erre rezervovat stul (coz samozrejme neni problem), protoze v sobotu vecer tam asi samo od sebe volno nebude...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no a svetozor je koneckoncu i kousek z erry, ja byh teda navrhoval v sobotu treba v osm nebo pul devaty nejprve sraz v erre na kafu/caj/pivo/... a pak se presunout na film. ale jak chcete, jak sem rekl, jsem prizpusobivej v ramci moznosti ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Já půjdu asi na obě projekce a ráda potkám kohokoliv v kterýkoliv den. Koneckonců neni problém zajít na kafe jak v pátek, tak v sobotu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hele kdyz je ta situace s tou formuli 17 takova, pokud by vas slo vic toho 2.12. na verzi s ceskymi podtitulky, vydam se taky. sice to od log_lady mam, ale je to od ni s anglickymi titulky a pri melenostibudu ten film ted dlouho ignorovat a diskriminovat ho oproti tem, co maj titulky ceske ;)

takze udelat sraz ve sveetozoru 2.12. by byla imho taky varianta. jinak nemam problem s zadnym jinym terminem, jen od patka nastupuju do prace a tusim budu ted delat casto do osmi az.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hm...mě teď dochází, že vlastně určitě nemůžu 6. a 7., což je středa a čtvrtek...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    teď ještě kdy...že bychom nechali zbytek tohohle týdne na dohodnutí si a sraz uděli někdy příští týden?
    Ráno udělám anketu na jednotlivé dny. Pište, když byste někdo určitý den vůbec nemohl, ať se nás sejde co nejvíc :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Takže sraz bude v Errě. Demorkaticky to vyhrála :)

hlasovalo lidí: 7
    povolený počet hlasů na osobu: 1
    pruměrný počet hlasů na osobu: 1

Erry
    4 (57.1%)

Duhové čajovny
    1 (14.2%)

Je mi to jedno, ale nebudu pak držkovat;)
    2 (28.5%)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: jj, klidne, zkusim sijen pohrat s nacasovanim tech titulku, kde to este bude potreba, ale jinak klidne pis :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze hlasim, ze vsechno, co mam uvedeno na nastence, mam skutecne uz dotahane doma... a ze sem dnes donesl ineco uplne noveho :) takze sem ready na sraz. jdu si odhlasovat jeho lokaci ;)
    LURA
    LURA --- ---
    Tak jsem si pro jistotu zarezervovala i toho 2.12. do velkého sálu...
    LURA
    LURA --- ---
    Tak teda nevím, jestli půjdu toho 1.12. Všechny filmy promítané v malém sále budou jen v originálním znění s anglickými titulky. Nejsem si jistá, že je moje mandarínština nebo angličtina (i když ta trochu spíš) tak dobrá, abych pobrala všechny souvislosti...
    Ve velkém sále budou filmy buď s českými podtitulky nebo tlumočené...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LOG_LADY: byl sem tyden na jihu v Andalusii a pak preletel na dva dny do Barcelony... kde jsme slovy kamaradky "nechutne premnozeni"... a musim ji dat asi za pravdu, koncentrace gayu nezvykle vysoka... a jak vypadaji! uaa! :)

no nic... zpet na zem. dnes vecer sem priletel, zitra se stavim u rodicu zkontrolovat, estli dotahali neco uplne noveho. a vzhledem k tomu, ze oni jsou do stredy na Slovensku, mozna tam prespim a zkusim neco tahat... urcite se jim tam zbytecne kazi jidlo v lednicce... a na mrazaku ;)

pokud nepojedu v patek na noc do Brna, coz se rozhodnu s nejvyssi pravdepodobnosti az v patek odpoledne, tak se za vama stavim v tom svetozoru aspon po filmu na pivo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Neni to queer film, ale neodolam. Nauka o snech je absolutne bozi! U toho filmu sem se nenudila ani chvili (a neni to tim, ze tam neni ani jedna scena bez krasneho Gaela). Vyborny napady. Vsechno!!! Asi to musim videt jeste hodnekrat...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) dekuji, nekdy si to mozna rada prectu
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: dekuji;) a jako protihodnotu za gratulaci ti muzu dodat neco ekologickych letaku v anglictine...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :))) gratuluji k vyhre
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jo a jinak...prave jsem si byla vyzvednout onu slavnou vyhru z Mezipater od British Councilu a rikam si, ze to snad ani nemuselo byt. Jsou to propagacni materialy British councilu zamereny na ekologii, coz by mi zas tak nevadilo (i kdyz opravdu nemusim na bunde nosti placky s napisem"Do prace jezdim na kole a tridim odpad"), ale cela tahle ekopropaganda je zabalena ve trech velmi neekologickych igelitkach a korunu tomu dodavaji propagacni slunecni bryle, ktere maji na sklech (opet z plastu samozrejme) britskou vlajku...Prosim pripomente mi nekdo, at si je vezmu na projekci Formule 17...stoji to za to :) Jedina potesujici je tam takova ta platena taska, ktera se prodavala na Mezipatrech ("Je mi 14 a nevim, jak se dela francouzak... atd." :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    LURA: je teda pravda, ze je tam par hot gay scenek a nevim jestli je to typicka asijska komedie jako jsou treba ty japonsky ztřeštěný, no uvidíš
    LURA
    LURA --- ---
    ANNIE: Však já vím...ale je to vedené jako komedie...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Ja taky asi spis toho prvniho...a druhyho mozna obsesivne s Log_lady. Jeste nevim :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ale takhle zase alespoň obsadíme téměř celý malý sál...ta představa se mi taky docela zamlouvá :)

LURA: No takhle. Komedie. Je to prostě příběh o lásce s pár vtipnými momenty...Člověk se u toho určtě celou dobu smíchy neřeže...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam