• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    No výborně! Mlčení znamená souhlas. Takže mužu pátek 8. 12. oficiálně vyhlásit dnem výměnného srazu klubu queer cinema? (Je čas na poslední námitky...)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hezky se to začíná rýsovat. Takže je to někdo, komu se pátek 8. 12. vyloženě nehodí?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    V pátek taky fajn, můžu klidně od sedmi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pristi patek nic nemam, takze muzu bejt kolem 20:45 v erre :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Když já právě ve přesně středu ani čtvrtek nemůžu...a nedá se to bohužel ani zrušit...:/
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Tak já bych nejradši středu nebo čtvrtek, ale to asi u lidí, kteří mají normálnější pracovní dobu než já, narazí. Jestli to dopadne podle představ Annie, tak v neděli půjdu ze srazu rovnou do práce :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    A jak jste na tom v pátek 8.? Já sice tou dobou budu po dvou poměrně náročných zábavných akcích, ale snad by se to nějak zvládlo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: před osmou ráno, možná ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pristi sobotu mame vanocni firemni vecirek :D a uz vim jiste, ze budu celej pristi tyden delat do 20:15... ale takjako treba v devet vecer muzu kdykoliv. me je tofakt jedno, hlavne se uz nejak domluvme :)

QUASIT
    QUASIT --- ---
    No myslím že domluva přímo v klubu je flexibilnější než anketa. Mě osobně příští sobota vyhovuje, volno nemám jen v pondělí, úterý můžu až od osmi, ale nečekám, že by to skončilo před osmou :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ale ani ta sobota (9.) ještě není jistá. Nechcete na datum srazu někdo udělat anketu? Právo má každý :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Neeee. Příští! Tzn. 9. prosince (pro výměnný sraz). Je tu teď trochu zmatek, jak se domlouvá ještě ta FILMASIA...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Nemluvíte doufám o výměnném srazu TUHLE sobotu, protože to nemůžu :(
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jo a patek a sobota zneji celkem dobre. Spis bych teda hlasovala pro sobotu...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: tenhle sobotni plan zni dobre;) akorat by si to chtelo v Erre rezervovat stul (coz samozrejme neni problem), protoze v sobotu vecer tam asi samo od sebe volno nebude...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jen hlasim, ze nejspis nemohu /prekvapive/5.12.jinak myslim kdykoliv...
    treba ta sobota/patek by byly fajn:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no a svetozor je koneckoncu i kousek z erry, ja byh teda navrhoval v sobotu treba v osm nebo pul devaty nejprve sraz v erre na kafu/caj/pivo/... a pak se presunout na film. ale jak chcete, jak sem rekl, jsem prizpusobivej v ramci moznosti ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Já půjdu asi na obě projekce a ráda potkám kohokoliv v kterýkoliv den. Koneckonců neni problém zajít na kafe jak v pátek, tak v sobotu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hele kdyz je ta situace s tou formuli 17 takova, pokud by vas slo vic toho 2.12. na verzi s ceskymi podtitulky, vydam se taky. sice to od log_lady mam, ale je to od ni s anglickymi titulky a pri melenostibudu ten film ted dlouho ignorovat a diskriminovat ho oproti tem, co maj titulky ceske ;)

takze udelat sraz ve sveetozoru 2.12. by byla imho taky varianta. jinak nemam problem s zadnym jinym terminem, jen od patka nastupuju do prace a tusim budu ted delat casto do osmi az.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hm...mě teď dochází, že vlastně určitě nemůžu 6. a 7., což je středa a čtvrtek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam