• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pristi sobotu mame vanocni firemni vecirek :D a uz vim jiste, ze budu celej pristi tyden delat do 20:15... ale takjako treba v devet vecer muzu kdykoliv. me je tofakt jedno, hlavne se uz nejak domluvme :)

QUASIT
    QUASIT --- ---
    No myslím že domluva přímo v klubu je flexibilnější než anketa. Mě osobně příští sobota vyhovuje, volno nemám jen v pondělí, úterý můžu až od osmi, ale nečekám, že by to skončilo před osmou :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ale ani ta sobota (9.) ještě není jistá. Nechcete na datum srazu někdo udělat anketu? Právo má každý :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Neeee. Příští! Tzn. 9. prosince (pro výměnný sraz). Je tu teď trochu zmatek, jak se domlouvá ještě ta FILMASIA...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Nemluvíte doufám o výměnném srazu TUHLE sobotu, protože to nemůžu :(
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jo a patek a sobota zneji celkem dobre. Spis bych teda hlasovala pro sobotu...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: tenhle sobotni plan zni dobre;) akorat by si to chtelo v Erre rezervovat stul (coz samozrejme neni problem), protoze v sobotu vecer tam asi samo od sebe volno nebude...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jen hlasim, ze nejspis nemohu /prekvapive/5.12.jinak myslim kdykoliv...
    treba ta sobota/patek by byly fajn:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no a svetozor je koneckoncu i kousek z erry, ja byh teda navrhoval v sobotu treba v osm nebo pul devaty nejprve sraz v erre na kafu/caj/pivo/... a pak se presunout na film. ale jak chcete, jak sem rekl, jsem prizpusobivej v ramci moznosti ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Já půjdu asi na obě projekce a ráda potkám kohokoliv v kterýkoliv den. Koneckonců neni problém zajít na kafe jak v pátek, tak v sobotu :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hele kdyz je ta situace s tou formuli 17 takova, pokud by vas slo vic toho 2.12. na verzi s ceskymi podtitulky, vydam se taky. sice to od log_lady mam, ale je to od ni s anglickymi titulky a pri melenostibudu ten film ted dlouho ignorovat a diskriminovat ho oproti tem, co maj titulky ceske ;)

takze udelat sraz ve sveetozoru 2.12. by byla imho taky varianta. jinak nemam problem s zadnym jinym terminem, jen od patka nastupuju do prace a tusim budu ted delat casto do osmi az.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hm...mě teď dochází, že vlastně určitě nemůžu 6. a 7., což je středa a čtvrtek...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    teď ještě kdy...že bychom nechali zbytek tohohle týdne na dohodnutí si a sraz uděli někdy příští týden?
    Ráno udělám anketu na jednotlivé dny. Pište, když byste někdo určitý den vůbec nemohl, ať se nás sejde co nejvíc :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Takže sraz bude v Errě. Demorkaticky to vyhrála :)

hlasovalo lidí: 7
    povolený počet hlasů na osobu: 1
    pruměrný počet hlasů na osobu: 1

Erry
    4 (57.1%)

Duhové čajovny
    1 (14.2%)

Je mi to jedno, ale nebudu pak držkovat;)
    2 (28.5%)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: jj, klidne, zkusim sijen pohrat s nacasovanim tech titulku, kde to este bude potreba, ale jinak klidne pis :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze hlasim, ze vsechno, co mam uvedeno na nastence, mam skutecne uz dotahane doma... a ze sem dnes donesl ineco uplne noveho :) takze sem ready na sraz. jdu si odhlasovat jeho lokaci ;)
    LURA
    LURA --- ---
    Tak jsem si pro jistotu zarezervovala i toho 2.12. do velkého sálu...
    LURA
    LURA --- ---
    Tak teda nevím, jestli půjdu toho 1.12. Všechny filmy promítané v malém sále budou jen v originálním znění s anglickými titulky. Nejsem si jistá, že je moje mandarínština nebo angličtina (i když ta trochu spíš) tak dobrá, abych pobrala všechny souvislosti...
    Ve velkém sále budou filmy buď s českými podtitulky nebo tlumočené...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LOG_LADY: byl sem tyden na jihu v Andalusii a pak preletel na dva dny do Barcelony... kde jsme slovy kamaradky "nechutne premnozeni"... a musim ji dat asi za pravdu, koncentrace gayu nezvykle vysoka... a jak vypadaji! uaa! :)

no nic... zpet na zem. dnes vecer sem priletel, zitra se stavim u rodicu zkontrolovat, estli dotahali neco uplne noveho. a vzhledem k tomu, ze oni jsou do stredy na Slovensku, mozna tam prespim a zkusim neco tahat... urcite se jim tam zbytecne kazi jidlo v lednicce... a na mrazaku ;)

pokud nepojedu v patek na noc do Brna, coz se rozhodnu s nejvyssi pravdepodobnosti az v patek odpoledne, tak se za vama stavim v tom svetozoru aspon po filmu na pivo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Neni to queer film, ale neodolam. Nauka o snech je absolutne bozi! U toho filmu sem se nenudila ani chvili (a neni to tim, ze tam neni ani jedna scena bez krasneho Gaela). Vyborny napady. Vsechno!!! Asi to musim videt jeste hodnekrat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam