• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: cas je neuprosny a ja se queer cinema vzdat nehodlam...a nizkorozpoctove celebrity budou treba jediny zdroj povyrazeni ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D Uvidime za dvacet let
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ;) taky fakt...ale treba se k te zvrhlosti casem propracujem taky. A skoncime tako lidi ve strednim veku s igelitkami v prvnich radach na Mezipatrech (teda me uz chybi jen ta igelitka. V prvni rade jsem byla temer pokazdy)...Koneckoncu co se tyce nekompromisnich dotazu, tak anktera nezaostava...:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: No jasne :) A ve Svetozoru pak druha rada hned na kraji. Na Shorbusu dokonce vynalezave odlepil ceduli pro VIP a zabral sedadlo nebohymu Vitkovi...Skoda, ze neni na nyxu. Urcite by byl pro nas klub velkym prinosem (pripadalo mi, ze ma o queer filmech fakt prehled :) )
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D :D :D myslim, ze myslime stejnyho. Byl i na Tropicke nemoci...jojo. Ten si to vylozene uzival
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ooooo. děkuji děkuji;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Hodne, hodne:) A Kostja porad vysvetloval, ze je hetero a ze se moc nerad svlika,ale pan to nejak neregistroval a malem si prerval tasku...byla to docela znama figurka Mezipater. Stredni vek, obleceni ladeni do hnede, igelitka a celkem intenzivni zapach (jsem mela to stesti sedet na Shortbusu primo za nim)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: sem stejny rocnik a chtela bych vypadat tak mlade jako on;) Nekdo ma holt stesti :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: No byl no... Bylo to takovy mily prekvapeni. On se teda ani moc nevyjadroval ke queer filmum, ale byl vtipnej. Jen byl zaskocen takovym panem ve strednim veku, ktery se na nej uprene dival, potil se a pokladal dotazy na to, jestli nahodou nehral ve filmech podobneho razeni, ale byl by tam nahy a predvedl vic akce :)))) Chudak Kostja. A pak se mi jeste omlouval, ze blokuje misto u popelniku...fakt milacek
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    haha. tak jeste lip. V tom filmu je mu 20 :))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D ja z nej taky nemuzu. A tam mu snad bylo nejakejch 18. Ale co hur, on vypada na tech 15 i ted, kdy je mu 22. Na Mezipatrech na Kostju Ulmana slintal celej sal a on se jeste chudak omlouval ze ma pritelkyni :)))) Byl strasne sympatickej (a ano nadhernej :) )
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    lehce opozdene, ale prece jsem aktualizovala svuj seznam
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: :D na strankach sice rikaji, ze uz je par poslednich, ale myslim, ze se jeste daji sehnat..vcera teda jeste byly..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Annie by rada delala chytrou, ale faktem je, ze to zkopirovala tak, jak to sem SVTONIK hodil...takze jsme na stejne lodi;)

Jinak s divadlem stale jeste nevim. Mam polodomluvenou nejakou praci a jeste stale nevim jestli jo nebo ne...jsou jeste listky?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    mimochodem jaká bude účast na Törllesovi? Annie, můžeš mi poradit jak jsi udělala to elegantní "ö" ?musela sem ho sproste okopirovat...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: pouha zvedavost par lidi a co to nezpusobi...;) Pak je ovsem taky moznost nehlasovat, cimz zmatek ohledne identity elegantne obejdes :)
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ANNIE: tak to je prima cesta ke krizi identity :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: :D muzes si jeste vytvorit uuuplne vlastni. To je prave tak krasa, ze se nidko nemusi nutit do predem vytvorene skatulky...
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    kdyz vidim v ankete takovou prehrsel identit, zacinam mit o ty svoji pochybnosti.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jeee, tak to sem rad, ze jste se toho navrhu tak smele ujali ;) odhlasovano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam