• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: pokud to bude Ztrata pameti... ;)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    BTW pres vsechny kiksy a adrenalin u nakupu listku, se jich do nedele vecera prodalo 19000, zajimalo by mne, kolik lidi pujde skutecne na filmy, jez si puvodne vybrali :)) treba takovy Dalsi teply film uz je vyprodanej.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    SPLIFFBOY: jj, ja od te pokladny trikrat vypadla skonfrontovat si tech asi sest verzi programu a pak stejne: vsechno je jinak, aneb temer jako uplne na zacatku. a na Ztrate pameti se potkas se mnou a ANNIE :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    cha, tak kupovani listku na febiofest me pobavilo, zaznamenal sem tu ty informace o zmatcich v programu, tak sem si teda vybral podle ty netovy aktualizace, pak sem tam prisel, tam ale byly vylepeny zas nejaky jiny verze programu, na prvni pohled jeste aktualnejsi, podle kterych se v ramci ty sekce jiny breh hrala snad jen pulka filmu, tak sem se teda smiril s tim, ze Ztratu pameti neuvidim a chtel sem teda Keillers park v tu samou dobu, ale to tam nemohl na pokladne najit, tak sem rekl teda Ztratu pameti a ejhle, ta tam byla... tak sem zvedavej, na cem ve stredu v 18:45 nakonec skoncim :))) a pak sem chtel jeste Vyjasnene nebe... ale to sem zas musel vzit zavdek projekci v nedeli v 23:45, jinak bych mel kazdej listek na jinej konec rady, ehm, to budu v pondeli ukazkove svezi teda. takze nakup byl zazitek, trikrat sem od pokladny telefonoval a nakonec tam ve zmatku i nechal cepici a musel se tam vracet.

potkame se na vyse jmenovanych projekcich s nekym? vic toho z febia letos nedam, casu nechutne malo... :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja to mam posledni dobou desne vyhroceny s casem, pracuju uz i z domova :( ale snad to nejak pujde. jinak dobra zprava je, ze mam novy net pripojeni s mnohem lepsi uploadem, tak bych treba nejakej most wanted film mohl na prani i nahrat na nejakej shareserver.

jinak z filmu, co ste tu hazeli z febia, si mozna taky neco vyberu...kdyz sladim program s diarem. cehoz se bojim, pokud teda rikate, ze ten na strankach neni aktualni. dnes mam dovolenou, asi se behem nakupu stavim pro nejakej ten listek...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Tak po Febiu :) Ale už aby se o tom začalo mluvit teď...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: chtelo by to noo, ale teď už asi po febio, jelikoz si nejsem jistá, že se tam sejdem, respektive že najdeme nějakou společnou mezeru v programu...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    a ze s tim stale otravuju. Neudelame nekdy i ten vymennej sraz? Uz se tu seslo dost pozadavku mam ten pocit...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) tak na tohle doufám pujdu...

Pohřební průvod růží / Bara no sôretsu
    Art Theatre Guild: Japonský film 1968-1978
    Popis filmu: Fantaskní atmosféra světa japonských transvestitů a gayů konce 60. let minulého století se prolíná s dalšími dobovými subkulturními fenomény a projevy bouřlivé doby. Pop-artové zrcadlo přináší pokřivený obraz reality, v němž se míchají dokumentární pasáže s expresivními výjevy. Dílo, které se co chvíli obrací k divákovi i k sobě samému, pulzuje bujarou energií a experimentální svobodou projevu. Komplexní satira na dramatickou dobu zahalená v hávu gay parodie sofoklovského mýtu a oslavy osvobozující sexuality. Obsazení snímku vedle neherců a reálných postav opoziční kultury vévodí debutující transvestita Peter, který později ztvárnil postavu šaška v Kurosawově eposu Ran.

MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    no, ja byla vcera pro ty listky, nejdriv mi rekl takovej silene zmatenej a pomalej clovek, ze "vsechno je jinak" a nakonec treba ten Keillers park je tak, jak byl vypsanej na netu (a jinak nez v brozurkach), a to mi nejdriv tvrdil, ze takovy film NENI... takze hodne trpelivosti s nima, a hlavne mit seznam a trvat na svych filmech, oni se nekde najdou :))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: :) nevadí, zatím myslím, ještě jsou, na netu je to na nic, ale už tam mají knížečky s popisem filmů... jinak je lepší se nejdřív zeptat co se mění, abys pak nemusela po dvou hodinách překopávat program jako někdo.....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Do pošty hodiiiiim celyyy seznam. Snad se na něčem sejdem :)
    Jinak ten přesun je dost možný. On je prý program na netu dost na nic...a já se přiznám, že jsem filmy ani nevybirala a ani nekupovala lístky. Zůstala jsem ve vleku :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    keilles park si nejsem jistá že dávají, nebo je tam jenom přesun?
    jojo, to mi povídej, já jenom včera nakoupila osm lístků a dneska tam jdu znova
    ty jo,nevím, jestli máme nějaký společný:(
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ze sekce Jiný břeh jdu na
    V Keilles parku
    http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007055

Další teplý film http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007175
    a Ztrátu paměti http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007174

Jinak tam budu denně tak na tři filmy a za lístky jsem dala tolik, že na to ani nechci myslet...no holt film je film a pro umění se musí trpět :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Máte nějaké programové tipy? Sem s nimi, rád si nechám poradit od odborníků
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: sakryš. A zrovna zítra mám školu od devíti do sedmi. Snad tam ještě ve čtvrtek nějaký ty lístky zbydou...a jestli se rozhodneš jít se prospat na Psycho, dej vědět. Můžem odpočívat vedle sebe :)

WIZZ: Jojo. Klasika. Fronta a v programu zatrzeno, co chces videt :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: kompletní bude až zítra, kdy začíná ten předprodej, ale doufám, že většina bude už dnes....
    tak už vim, na co pujdu, když budu mít nedostatek spánku,dobrý nápad :)))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: 12, 24 je to až takovej rozdíl? :) Stejně to pruměrnýho diváka uspí po pár minutách :) (a ano, stále na to chci jít, pokud to nebude kolidovat s něčím dostatečně teplým)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    A máte teda někdo link na program nebo jsem ten jedinej diletant, kterej ho nemuže najít? (stává se mi to totiž až trapně často :) )
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: :) doufám v něco takového, no uvidíme podle nabídky, třeba na formuli dávali pořád trailer a naštěstí dostatečně zaujal..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam