• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    DITTRICH: skoda, snad tedy priste....
    DITTRICH
    DITTRICH --- ---
    bohům žel budu v pátek vyjímečně mimo prahu :-((
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    DITTRICH: výbornee, zucastnis se patecni vymeny?
    DITTRICH
    DITTRICH --- ---
    ahoj, můžu taky přespět se svou troškou? :-)
    AVI (+CZ sub)
    another gay movie
    capote
    shortbus
    snídaně na Plutu-Breakfest on Pluto
    Ztracená-Lost And Delirious
    DVD
    Anjeli pláču
    Holky mimo normy
    Mednyanszky
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: ok. Tak ja to pak vezmu pri jednom;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: no klidne muzes, ja mam asi jeste nejaky novinky, v prubehu vikendu si zkusim udelat poradek v tom, co kde mam povypalovany a sdelim nejakou celistvejsi podobu... ;)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    OVERDRIVE: to je urcite monster, jak rika spliff a pokracuje to huste az do konce..nebo aspon mi to tak prislo .... dostalo to i oskary a rekla bych ze zcela opravnene..vybornej film.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: chces ho hodit na nastenku?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    OVERDRIVE: asi myslis film zruda. ten vlastne roky mam a nikdy me nenapadlo ho zaradit do svyho seznamu queer filmu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chtel jsem se zeptat, nevite, jak by se moh jmenovat film ze ktereho si pamatuju jen to ze to mel byt thriller, nebo nejake drama ci co.
    Zacalo to tim, z eholka, lezba bydlela u nejakejch rodicu, co nejak nebyli schopni se s tim smirit a furt ji shaneli kluka.
    Tahle holka se zkamaradila s zenskou, ktera byla bez domova [puvodne tusim delalal ridice kamionu, ci co].
    Pamatuju si ze cern amlada lezbicka sedi v baru a chlastaj spolu se silnejsi bezdomovkyni panaky.
    Pak se spolu vyspi.
    Pak nejake brusleni na koleckovych bruslich, na nejake verejne bruslirne a vasniva scena pred ni.

Pak uz jsem to nevidel. Ale docela me to zaujalo a chtel bych se na to podivat na cele.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: to je skoda...ja bych to presunula, ale zcela egoisticky priznavam, ze se mi to ve vsedni dny tezce nehodi...alespon ne pristi tyden. I kdyz mozna utery, streda by sly...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :)))) Pokud mate nejake aktualizece do seznamu sup sem s tim, a ja to dam do kupy:)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    pátek 13. je bez problému, sice je to spíš horor než g/l, ale můžem z toho udělat g/l horor :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak bysme asi meli pred srazem samotnym zrevidovat seznamy, myslim, ze jsou docela neaktualni :)

a ja budu muset dat svoje filmy do kupy, pulku toho mam u Matesa.
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    pokud by to bylo toho 13. tak bych se taky pridala...driv ale nemuzu a pak kdykoliv...;-)

LOG_LADY: jee pourqoi pas moi shanim uz od ty doby co vyslo...je to G i L vzajemne ti kluci hrajou ze chodi s tema holkama a pak je takova jedna spolecna vecere kdy uz s tim musi ven a tak se to snazi nejak naznacit a dat najevo ze skutecne sou to dva pary...ale ne kluk holka holka kluk ale kluk kluk holka holka...zdalo se to misty docela vtipny..ikdyz sem to jeste stale nevidela cely...:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no, ja mam 13tyho patky rad... ale tenhle uz mam asi docela nabitej. mozna se postesti sraz do programu vklinit, ale obecne sem spis pro vsedni dny...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak jeste jednou, vyzva na 13.4. paatek, hlaste se, vyjadrujte stanoviska prosíííím!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: neni problem ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja myslim, ze by se mohli interkamaradit vsichni :))))) kdyz uz, tak uz...
    A Anicka rada zapujci kohokoliv, komukoliv. Vse pro queer kulturu :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: taky ti ho teda mozna pujcime, ze ses to ty,ale musis se jeste zeptat anicky:)

ANNIE: no kdyz ten heath nebyl tak peknej, ale oukej, at je potvojemu, ale stejne by se mohli jeste interkamaradit.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam