• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: jo a tohle video je naprosto nadherny. Uz ho znam dyl a vzdycky obdivuju nejen tu ciste estetickou stranku, ale i to, ze to Gaspar zvladl natocit na jeden jediny zaber...nechapu
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Vubec to neni OT a pro zalozeni klubu jsem vsema deseti. Myslim, ze je to dost prinosny. Sama cim dal tim vic zvazuju, ze by se moje diplomka jednou tykala queer theory/queer cinema, takze cim vic podkladu nebo inspirace nacerpam, tim lip :)
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    WIZZ: priteplenej chat tu snad uz jeden je a snad i staci .. ehm..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: tema me zajima, ale myslim, ze navzdory tomu, ze se povazujes za zelenace, tak ve vznikle diskuzi bude nejspis "prednaset" ve vetsine pripadu sama a my ostatni si te budem spis jen cist :) (ale treba se pletu a je tu vic lidi, kteri se temito tematy hloubeji zabyvaji). kazdopadne si te budu cist rad :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dik za info o MONSTER. Podivam se po tom na p2p
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    QUASIT: jj presne tak..uz sem to upresnila v poste..ale dik ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Kromě Hunger, kterýho nemůžu najít, ti to přinesu :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    ANNIE: no vidíš, to jsem už úplně zapomněl. Ty filmy ještě nemám, tak jestli bys je stihla vypálit, to by bylo dobrý.

SPLIFFBOY: díky. Žádané přinesu.

SHIRLEY: jestli se nepletu, tak Letní bouřka je jen český překlad Sommersturm, kterou máš na svém seznamu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SHIRLEY: ok :)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ANNIE: vyborne ;-)
    SPLIFFBOY: muzu taky pozadat o Angels in America, divX
    Kapky deště na rozpálených kamenech , divX
    Letni bourka, divX
    Než se setmí, dvd
    a Presque Rien, divX ?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a jinak se tu stavil Mates a vratil mi ty dvdcka, co sem psal, ze tu nemam, takze pokud by nekdo chtel, tak je napalit muzu. teda pokud vas nebude moc, pac prazdnejch uz tu koukam moc neni :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    QUASIT: ok, beru ti angels a teoremu, pokud stihnes, zkus mi napalit Sebastiana a Imagine Me & You, dik :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    To by slo :) Jo a je mozny, ze budem dole...Ale schody uvidis hned od vchodu, takze kdyz si te nikdo neprivola nahore, hura do suterenu :)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ANNIE: ajaj..;-) tak jinak...ja vejdu budu se tvarit bezradne a v leve ruce drzet videokazetu nebo cedecko...a vy si me privolate ?;-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SHIRLEY: Na nastenku to hodim :) No a jak nas poznas...Vzdycky se osvedcila jedina metoda. Obchazet vsechny lidi a ptat se "queer cinema"? :)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ja se taky prihlasuju ze prijdu...jen nevim jak vas poznam kdyz vas vlastne asi nikoho neznam...

a seznam filmu na nastenku co mam je nekompletni ale prozatim kdyz tak...

Monster
    Brokeback mountain
    Fucking amal
    Shortbus
    Fire
    Tipping the velvet ( ale musi se k tomu snad stahnout nejakej kodek ci co..)
    Urbania
    A home at the end of the world
    Big Eden
    Mambo italiano
    Hours
    Garcon stupide
    Get real
    Happy endings
    Somerstum
    Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni

vypalit bych pripadne jeste stihla ale asi uz jen v omezenem mnozstvi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hru na pláč zajistim. A filtr mi řekl, že sis kdysi ode mě objednával i Než se setmí, Hunger a Pillow Book. Platí to ještě?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Já taky přijdu.
    Rád bych vymáčkl z někoho tyhle filmy: Another Gay Movie, Teorema, Hra na pláč, Angels in America. Děkuju, pámbu vám to oplať na dětech ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Doplnim
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a snidani na plutu - dvd. ten shortbus je divX
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam