• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    SPLIFFBOY: Bez kyslíku je super, doporučuju. Poslední akt jsem sice nepochopil, ale první tři špička, a vzhledem k tomu, že to jsou vzájemně nesouvisející minipříběhy, tak to nevadí.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jaka byla ta hra Bez kysliku? premyslim, na co jit do divadla...
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    SPLIFFBOY: netvrdim,ze bych to videl jinak.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BLEESKO: no aniz bych se chtel kohokoliv dotknout, tak "gay a tak podobne" je diskuze, kde se mlci, pripadne se obcas hodi fotka, aby bylo nad cim slintat, nejakou prinosnou diskuzi sem tam nezaregistroval... a diskuze "homosexualita a tak" je zas tak o tom, ze obcas nekdo hodi clanek a Lubob zkousi, kdo se necha vyprovokovat.

WIZZ: no ja to vitam :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: je na co ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: ha! Se tesim :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: rozhodne,pripomnelo mi to Septej,akorat posunuty do dnesni doby...a hrdinky jsou teda mladsi,ale co na tom...je to fakt drsnej pribeh...no a lesbicka scena na zachodech...uaaaa :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Ze by byl po douhy dobe ceskej film fakt dobrej? Dik za doporuceni ;)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    tak - Pusinky jednim slovem SUPER !!!!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Ale co ten flek dela!!! ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: se tesim, jak se na to podivam v lepsi kvalite. Zatim to znam jen z youtube. Mam podezreni, ze jeden z tmavych fleku je Molko, tak to ted snad prozkoumam podrobnejs :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: jo a tohle video je naprosto nadherny. Uz ho znam dyl a vzdycky obdivuju nejen tu ciste estetickou stranku, ale i to, ze to Gaspar zvladl natocit na jeden jediny zaber...nechapu
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Vubec to neni OT a pro zalozeni klubu jsem vsema deseti. Myslim, ze je to dost prinosny. Sama cim dal tim vic zvazuju, ze by se moje diplomka jednou tykala queer theory/queer cinema, takze cim vic podkladu nebo inspirace nacerpam, tim lip :)
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    WIZZ: priteplenej chat tu snad uz jeden je a snad i staci .. ehm..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: tema me zajima, ale myslim, ze navzdory tomu, ze se povazujes za zelenace, tak ve vznikle diskuzi bude nejspis "prednaset" ve vetsine pripadu sama a my ostatni si te budem spis jen cist :) (ale treba se pletu a je tu vic lidi, kteri se temito tematy hloubeji zabyvaji). kazdopadne si te budu cist rad :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dik za info o MONSTER. Podivam se po tom na p2p
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    QUASIT: jj presne tak..uz sem to upresnila v poste..ale dik ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Kromě Hunger, kterýho nemůžu najít, ti to přinesu :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    ANNIE: no vidíš, to jsem už úplně zapomněl. Ty filmy ještě nemám, tak jestli bys je stihla vypálit, to by bylo dobrý.

SPLIFFBOY: díky. Žádané přinesu.

SHIRLEY: jestli se nepletu, tak Letní bouřka je jen český překlad Sommersturm, kterou máš na svém seznamu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SHIRLEY: ok :)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ANNIE: vyborne ;-)
    SPLIFFBOY: muzu taky pozadat o Angels in America, divX
    Kapky deště na rozpálených kamenech , divX
    Letni bourka, divX
    Než se setmí, dvd
    a Presque Rien, divX ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam