• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tak oprava: myslim, ze o bylo z 90. let, na soundtracku byla snad nejaka vec od armanda van heldena z 90. let... :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Saturno contro je skvely. Gay vztah tam je jen jako jeden z mnoha. Je to vlastne skupinovy portret party kamardu, ale vyborny. Doufejme, ze to pujde do distribuce, ale snad jo. Ozpetek je v Cechach docela dobre zavedenej, diky tomu, ze uz cenu ve Varech dostal...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: kez bych t mohla sest na to. Bohuzel...full klavesnice na notebooku :)

Jinak na queer Saturno jdeme dneska, tak pak poreferuji :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: žjoooooova, to se mate, i ze dete na film i ze ste videly Renee, tak uzivejte Varu a tesim se na report...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ne fotky...vodky...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: My na to jdem, tak pak poreferuji (tato zprava je odeslana primo z hotelu Thermal). A videly jsme zivou Renee Zelweger!!!!... omlouvam se za nesmyslnost sdeleni. Mam v sobe neco fotky a nemuzu najit dvojtecku, jinak by tu byl smajlik
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    to by mně zajímalo, jak je tedka asi ve varech, tenhle seznam filmu http://www.novinky.cz/mffkv07/letem07/nejocekavanejsi-filmy-varskeho-festivalu_118013_ma8c9.html vypada dobre a takovy Saturno contro asi i queer, chtelo by to nejakee zpravodaje...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak sem se opet pokusil najit titulky na amnesii a vdiskuzi na strankac febia sem nasel odkaz na www.gaytitulky.info

amnesie tam teda asi nebude, ale muzou to byt uzitecny stranky, zatim sem nemel cas moc zkoumat...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jojo. Doporučuju moc...Je to výborně udělaný....
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Angels in America rozhodne stoji za shlidnuti - a neni to zrovna lehka zabava ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: no to nevim :) ted si nejsem jistej, jestli je to v anglictine nebo francouzstine... z francouzstiny bych treba ja nemel nic :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    amnesia na disku.. bez titulku, zkusim este najit anglicky
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    nový dvd přírůstek - Transamerika,do kategorie myslím spadá, zájemci nechť se hlásí.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Vyborny. To pujde na nastenku. Dik :-*
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    http://members.fortunecity.com/jayekayetv/tmovies/9.htm
    na tohle sem trefila nahodou, je to docela obsahlej seznam: A-Z index of movies with transvestite / cross-dressing / drag / transgender / transsexual content
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jojo. Origin of love mi v playlistu nechybu nikdy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: neomlouvej se :) Sem ráda, že mi to tu na chvíli ožilo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: jasně. Já nikoho na svojí víru neobracim. Jen sem se ptala a argumentovala :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Michel je out jak v čem. I když teda je fakt, že na jednom semináři jsme si naším novým Foucaultem ustanovili chaotika Zielinskeho. A to už bych se teda radši vrátila k Michelovi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: A co bys od toho filmu teda čekal? Mě právě to rozsvícení přijde jako dobrá nadsázka. Vtip. Nečekám od toho hlubokej ponor do lidské duše, což ostatně neni ani Hedwiga...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam