• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: videl si Keillers Park?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    bylo mi lito nevyuzit data v ramci FUP, takze sem stahnul Keillers Park (puvodni svedske zneni se zabudovanymi en titulky). este stahuju Conrad Boys...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    LOG_LADY: OK, mám pro tebe taky lístek :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: ja bych se pridala, jestli je jeste cas...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    vzhledem k tomu, ze mam informace, ze spravce ma pro tebe dost slabost, tak se ot odpousti... ;)
    Ja mam pocit, ze je to 15., kdyby ne, tak asi pujdu na Saturno taky...jinak se pujdu podivat na Voïce/Chieko v akci ve Ztratach :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    jo, aha... tak asi ne, no :))) a mohla bych si na vernisazi zas jednou udelat vecer chieko... neni to sestnactyho? a teda saturno je i dneska v malym sale szr, jen uz rezervace fuc vcera, takze budu asi muset verit distribuci... ale uz sem OT, omlouvam se spravci ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: a co vernisaz? Nemala bys tam byt jako The voice pritomna? :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: a maj byt i ty severni blata, co vyhraly... ale nevim to uplne jiste, cetla sem to nekde tady. a ja na saturno toho patnactyho asi zajdu, jeste uvidim
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: fakt? Skvely...jsem to jeste v zadnym seznamu filmu, co jsou do distribuce nevidela. I kdyz tenhle film by fakt bylo skoda nekoupit. Jen je blby, ze nevyhral....
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: ma to jit i do normalni distribuce, stejne jako irina
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Škoda, že už mám 15. něco jinýho. Bych si to ještě zopakovala...
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Annie doporučené Saturno contro dávají v rámci Ozvěn Karlových Varů v Aeru 15.7. ve 20:30. Budou anglické podtitulky. Napište, kdo byste se chtěl připojit k návštěvě, ale prosím pospěšte si, rád bych udělal rezervaci co nejdřív. Volná místa ubývají!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tak oprava: myslim, ze o bylo z 90. let, na soundtracku byla snad nejaka vec od armanda van heldena z 90. let... :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Saturno contro je skvely. Gay vztah tam je jen jako jeden z mnoha. Je to vlastne skupinovy portret party kamardu, ale vyborny. Doufejme, ze to pujde do distribuce, ale snad jo. Ozpetek je v Cechach docela dobre zavedenej, diky tomu, ze uz cenu ve Varech dostal...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: kez bych t mohla sest na to. Bohuzel...full klavesnice na notebooku :)

Jinak na queer Saturno jdeme dneska, tak pak poreferuji :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: žjoooooova, to se mate, i ze dete na film i ze ste videly Renee, tak uzivejte Varu a tesim se na report...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ne fotky...vodky...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: My na to jdem, tak pak poreferuji (tato zprava je odeslana primo z hotelu Thermal). A videly jsme zivou Renee Zelweger!!!!... omlouvam se za nesmyslnost sdeleni. Mam v sobe neco fotky a nemuzu najit dvojtecku, jinak by tu byl smajlik
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    to by mně zajímalo, jak je tedka asi ve varech, tenhle seznam filmu http://www.novinky.cz/mffkv07/letem07/nejocekavanejsi-filmy-varskeho-festivalu_118013_ma8c9.html vypada dobre a takovy Saturno contro asi i queer, chtelo by to nejakee zpravodaje...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak sem se opet pokusil najit titulky na amnesii a vdiskuzi na strankac febia sem nasel odkaz na www.gaytitulky.info

amnesie tam teda asi nebude, ale muzou to byt uzitecny stranky, zatim sem nemel cas moc zkoumat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam