• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Kratke filmy pro vsechny baby? :) Jojo. Ja tam jdu
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    jdete nekdo od 4 na ty baby ve filmu, bo jak se to jmenuje
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jojo, dneska doufam :) a mam snad i slibena cd...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Asi z tech prednasek nekdo nemate zapisky, co? :D Bohuzel se mi to nepodarilo stihnout ani dneska... Jinak Freak Orladno opet bomba. Absolutne nechapu, proc se o Ulrice Ottinger temer nikde nepise ani neuci. Jeji filmy jsou postmoderni, jsou chytry i neuveritelne dobre natoceny. Presto se z tohohle obdobi z Nemecka zminuje tak maximalne Fassbinder, Herzog a Wenders... skoda. Hrozna skoda
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja na konec duhy asi jo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: ty nepujdes na zadny film?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: super, tak ti to tam hodim az pojedu kolem..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: hele ja tam jsem porad. A popravde, uplne se mi podarilo zapomenout, ze to mas :) ach jo. musim si uz konecne koupit diar :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: ja ti to musim vratit, v patek treba nebo zitra jestli budes.. omlouvam se za prodlevu..
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    bych se s tim vypalovanim pridala, kdyby to nekoho moc neotravovalo ,)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ANNIE: ju, tak to ještě vydržím :) , klidně můžeme dát sraz a já si to vypálím na notebooku, zatímco budeš pít svůj vybraný drink :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MADRONA: ja to mam, ale priznam se, ze ted vubec nemam cas. Leda tak po mezipatrech. To snad bude uz trochu lepsi...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ,DDD zzzz
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Hele já vím že otravuju, ale kdyby mi někdo mohl vypálit The L World, ráda se nějak pěkně odměním... co? :) Máte to někdo? Prosíííím, chybí inspiračka :))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: Treba dneska se urcite vyplati zajit na Uchyla Orlanda, protoze bude pritomna i sama reziserka a to stoji urcite za to!
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ANNIE: pravda, uz ses o ni vlastne zminovala. z nepochopitelnych duvodu jsem nebral tvoje doporuceni v potaz..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: opakuju se, ale cokoliv od Ulrike Ottinger. Je to takovej Jarman v suknich, ale vtipnejsi. Nepopsatelny, musi se to videt :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Poison bych vyvazovala zlatem. Uz to shanim hrozne dlouho a nic...
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    a jinak z filmu zatim vubec nevim, na co zajit. mate nekdo nejaky tip z mimovikendovyho programu? popravde me nic z popisku natolik nazaujalo.
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ja jsem se byl vcera podivat na prednasce v goethe institutu - vydrzel jsem jen na tu prvni (temer dvouhodinovou), ve ktere slecna mapovala historii queer filmu. a ackoli tema se melo dotykat hlavnich charakteristik queer filmu, byl to spise popis jednotlivych vyznacnych obdobi a klasickych predstavitelu s nekolika filmovymi ukazkami.
    nicmene aspon jsem se dozvedel o filmu Poison,jehoz ukazky vypadaly docela zajimave a kterej slecna uvadela jako typickej priklad new queer cinema.
    nemate nekdo? http://www.imdb.com/title/tt0102687/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam