• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    DESEO_MORTAL: tak to mas zatracene vazny mezery. doporucuju sjet si kompletne celou filmografii andyho warhola, a treba se pak budes stydet za svoje nove ziskany fantazie stejne jako ja... :-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ARSENE: tak jserm si nikdy nemyslel, ze chlap v zensky paruce a mejkapu muze bejt sexy chlapskym zpusobem teda
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    WIZZ: to teda

pro zvidave: Von Südenfed jsou side-project trochu znamejsich Mouse on Mars, vydali jenom jedno album (Tromatic Reflexxxions), ktery se cely nese v tomhle duchu - ale zatracene za to stoji. doporucuju
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    JANITA
    JANITA --- ---
    SPLIFFBOY: ano, ano... tak je to správně. :o)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JANITA: Le Fate Ignoranti ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Pokud jste ještě neviděli, doporučuju Nevědomé víly (La fata ignoranti), režie Ferzan Ozpetek - úžasná záležitost.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    jo, videl jsem to po ranu... docela mazec.... 28...
    JANITA
    JANITA --- ---
    ANNIE: povídej mi o tom, s umělci se potkávám každý den a já sama k jisté "rozdvojenosti" nemám daleko. :o) Tak hezkej den.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    JANITA: já se v jejich branži snažim fungovat, takže vím, vím...
    JANITA
    JANITA --- ---
    ANNIE: toť úděl herců a umělců...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ono to vypada, ze trpel depresema. To uz by pak ty prasky byly celkem uveritelny...imho
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: hmm, z toho sem mel sok, kdyz sem v noci prisel domu... mam s tim fesakem fotku este z nataceni a knight´s tale... teda tehdy byl fesak, pak nejak zmutantnel, ale skoda ho je, no.
    JANITA
    JANITA --- ---
    WIZZ: taky jsem četla. Docela hustý...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    no to jo-)))) ted jsem si vzpomel na mexickou znamou, ktere jsem chtel ukazat almodovaruv film a po dvaceti minutach prohlasila, ze nerozumi ani slovo-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: bohuzel mi ta moje spanelstina staci na rozlusteni toho listecku na konci a koncim-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: takovy veci bejvaj nejuspesnejsi-))) pamatuju si jednoho francouze z davnych mezipater... mluvil napred o tom, co to je byt gay... jakoze hrozne vazne. a pak zacal rikat, ze byt gay je taky o koureni ptaku a mrdani pri hudbe dalidy-))) a byl to jedinej film, co tam stal za to
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    mrknu na to... vypada to skvele "jinak" trochu fresh air-))
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DESEO_MORTAL: :-) i to je moznost :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam