• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    DESEO_MORTAL: kazdopadne kdyby ti naahodou vylet na Otta nevysel, tak to nejspis neni zas az tak tragicky, protoze den po shlednuti jsem cely nadseny zacal stahovat jeho starsi filmy, coz se mi podarilo bez problemu za nejakych patnact hodin. na otta sice vyhledavace zatim dost tvrdosijne mlci, ale rekl bych, ze dlouho nebudou, minimalne kvuli tomu, ze mel z jeho doposud natocenych filmu rozhodne nejvetsi promotion.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    JESTE JEDNOU OPAKUJI..... PROSIM kdyby nekdo mel listky na otto navic a nemel komu je dat, tak za ne dam cokoli:-)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    DESEO_MORTAL: Co si budem povídat, většina queer filmů nejsou žádný perly, ale tohle je i v rámci kategorie dost dole. Dá se na to koukat jako na dokument.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    QUASIT: sakra to jsem chtel taky videt ale nejak jsem se na to nedostal... takze to stalo za ...?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    ARSENE: docela mě mrzí, že tohle neuvidím.
    Dnes shlédnut Obdivuhodný boxer, zajímavej osud, ale film katastrofa, thajský transgender Rocky. Snídaně na Plutu je asi o pět tříd výš.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOG_LADY: super, diky:-))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    DESEO_MORTAL: uf, sem to nemohla najit... ale dobry, mimpradne tam jsou
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOG_LADY: shanim sepej s angl. titulkama.... nevis?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vyšlo dneska Šeptej na dívídí, k mlady fronte

VAUGHT: díík, ja vim! :D ne, vazne mi to prislo jako to lepsi, co sem letos videla a tobe by se mohla libit hlavni hrdinka!
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ARSENE: doufam, ze v patek jeste budou listky... hrozne jsem to chtel videt uz predtim ale nevyslo mi to
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2008189 - Otto byl vážně pecka! ani zdaleka nejenom nesmirna legrace, nejenom pohledni mladi a nemrtvi muzove, ale hlavne nejpoctivejsi hnipajici a nasranej q filmovej punk. Doporucuju, sec muzu.

Tady je (lec pekne zavadejici) trailer: http://www.youtube.com/watch?v=CIIUIs8YmIs
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    a vcera jsem misto zivotu za ctvrtak, kterej byl vypro, ale nakonec ho nedavali, dostal na cut sleeve boys - totalni parada... malinko jednoduche a najivni ale prijemny v tom, ze se v tom clovek trochu najde... teda teplous
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SPLIFFBOY: nevzdavej to.... musis jit pres mrtvoly protoze febio ma neschopny a pomaly zamestnance ale dulezita informace je, ze je tam lastminute pokladna kde to muzes koupi tak,. ze to na posledni chvili stihas
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja mel nakonec chut na Život za čtvrťák / 25 Cent Preview dnes a Opálené linie / Tan Lines s Plán / Blueprint v patek, ale vsechno se to pres online system jevi vyprodany, tak moc nevim, jestli se mi chce jit doufat do kina, nebo se radsi proste smirim s tim, ze sem letos febiofest nejak nezvladl...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    teda, kdo dneska od 20:30 stihnete, bezte na Krutost, neni to tak moc Q, ale je o vyborny film a jak nazev napovida, krutý...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: ahaaa, no nic.. a chystas se jeste na neco?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    LOG_LADY: Já už si koupil lístky na středu, poňádž ve čt už budu v Brně
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: jak funguje to ziskavani listku predem? Normalne u pokladny nebo se ceka pred salem? (fakt sem trochu zpitomela z Varu)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: jehee, pojdte na to ve ctvrtek, takove male nocni promitani..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam