• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: coz neni az tak casty:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    PATRA: hm, to je zvlastni, vetsinu nabidek na navstevu kina dostavam na jare:-) cim to asi bude:-)
    navic vecer jsou lidi klidne do kinosalu... to uz je temno vsude...
    PATRA
    PATRA --- ---
    na jaře nikdo do kina nechodí. to je známý fakt. jak je krásně, lidi jdou ven, nikoli do temného kinosálu. proto se všechny festivaly cpou do podzim.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    co jako andros?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ale na jare by lidi ndo kina chodilil vic, nez kdykoli jindy... kdyz zvazuju vseobecnou tendenci druzit se:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: chtelo by to kino, kam by se ty filmy dostavaly casteji... myslim, ze by to klientelu melo a filmu je taky dost
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: liga... proc nejsou jeste nejaka mezimezipatra treba na jare kdyz maj vsichni lepsi naladu... to me vzdycky mrzi:-)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    otto velmi pravdepodobne bude na Mezipatrech, zrejme i za ucasti bruce labruce (vim, ze do te doby to vsichni budete mit z torrentu, ale tak platno je platno. a bruce osobne taky zazitek.)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: nejhorsi je, ze on na to nahodou sel a vubec se mu to nelilbilo.... chjo
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    DESEO_MORTAL: me se podarilo stahnout dva jeho (bruce labruceovy) drivejsi filmy, torrent na otta jsem jeste nenasel (ale rekl bych, ze bude stopro brzo)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    vcera jsem se pohadal s frajerem a nikam nesel, tak ted.... kdo ze to mel stazenyho toho otta?
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    Jestli nevadí, nějak se k vám přídávám. První otázka: Nevím, ale nikde jsem to zatím nenašla. Doufám, že znáte film Noci šelem, já to tedy jen četla a velice by mě to zajímalo, jak to zfilmovali. Nevíte, tak, kde to sehnat?:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: tady sou, ale zjistil sem, ze jsou jen na ty francouzsky dialogy. no ale to byl stejne ten nejvetsi kamen urazu...

http://www.edisk.cz/stahni/82878/Amnesie__Gay_Themed_.srt_36.03KB.html
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: No, hlavně že se to dá nějak zesynchronizovat ;-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: ne, nelibilo, ach jo:-) mam moc specifickej vkus bud na filmy nebo na boyfriendy
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Nelíbilo? To nechápu :-) Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů :-) (Jen mě štve, že to dvojka vysílá tak pozdě!)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: muzem se na to treba koukat spolu okradeni o dech:-) nikomu z mych boyfriendu se to nelibilo:-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Ta je krásná, ale pro mě jsou tam i emotivnější. Když třeba pozoruje toho kluka. Je v tom ta zakázanost, novost, strach, touha... A celkově má ten film skvělou kameru, i pohledy na pobřeží atp. jsou dechberoucí.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: to miluju:-) hlavne scenu kdy umira
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    A ještě z tepla našich domovů (:-) ) se dá shlédnout toto:
    Smrt v Benátkách (Morte a Venezia)
    Stopáž: 125 minut
    Rok výroby: 1971
    Vysílání: pondělí 7. 4. po půlnoci - 00:15

úžasnej film!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam