• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    FOOLANGEL
    FOOLANGEL --- ---
    WIZZ: kdyz uz jsem u toho bojovneho tonu, co je to queer?
    rekne mi to uz konecne nekdo, ptze kazdej se tim ohani a vlastne nikdo nevi co to je, se mi zda
    a kdyz uz je to mezipatro tak moc LGBT film fesltival, tak at ten spot taky evokuje tamto
    kdyz chci prodavat mineralku, tak nenatocim reklamu na pivo s oduvodnenim, ze taky v pivu je voda, zejo....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Musim podpořit Wizz. Téma je opravdu přeživší a tyhle lidi maj co přežívat. Koneckonců viditelné postižení tam mají jen ty dvě slečny. U zbytku si můžeme jen domýšlet. Mezipatra nejsou jen o tom, že by se koncentrovaly na G/L menšinu. Přesně jak říká Wizz. Je to queer a lidi ve znělce jsou taky queer :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    WIZZ: tak já zatim na mezipatrech nebyla, takže nevim ale když vidim tenhle spot, kde je slepej, vozejčkářka, rozhodně mě gay/lesbická kultura nenapadne...jak říká foolangel, je to spíš jak na světlušku nebo tak něco. ano i mezi homosexuály jsou postižený, ale komu se vybavěj, když se řekne lesbička holka na vozejčku?

pokud je téma survivors, tak ok, beru to, ale imho to prostě neni moc jansý o co go
    FOOLANGEL
    FOOLANGEL --- ---
    IM_MORTAL: presne!
    :o)))
    po par sekundach jsem si myslel, ze koukam na spot pro podporu svetlusky...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    FOOLANGEL: nope...mě nepřijde, že by to vůbec vyjadřovalo mezipatra, ale nějakej festival pro postižený....
    FOOLANGEL
    FOOLANGEL --- ---
    jsem jedinej, kteremu pripada ta znelka jako naprostej brak?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Janek Ruzicka. Jinak me se znelka taky moc libi:-)
    PATRA
    PATRA --- ---
    Jak se vám líbí? - nová znělka!
    http://www.youtube.com/watch?v=RcBz_tG9fuo
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---

MEZIPATRA hledají DOBROVOLNÍKY A DOBROVOLNICE

Organizační tým festivalu Mezipatra hledá dobrovolnice a dobrovolníky pro výpomoc v období před letošním festivalem a v jeho průběhu.

V Brně festival probíhá od pátku 30.10. do soboty 8.11. a v Praze od čtvrtka 6.11. do středy 12.11.

Jde hlavně o takovéto činnosti:

• roznos letáků (hlavně před festivalem)

• pomoc s výzdobou před začátkem a s likvidací po skončení festivalu

• prodej suvenýrů a knih ve festivalové prodejně v kinech (jen v době festivalu)

• vyzvednutí různých materiálů na různých místech Prahy či Brna a doručení do kina nebo jinam podle potřeby (hlavně před festivalem)

• pořadatelská služba v kině - výpomoc s různými organizačními drobnostmi (jen v době festivalu)

• překlad nebo časování českých titulků k filmům (už před festivalem)

• aj.

Co nabízíme?

• příležitost aktivně se zúčastnit největší kulturní události gay a lesbické komunity u nás

• možnost praxe v občanském sektoru

• spolupráce v přátelském týmu

• volňásky na festivalové projekce v závislosti na rozsahu vykonaných činností

Máte-li zájem a ochotu, ozvěte se nám, prosím, na některou (libovolnou) z adres:

dobrovolnik@mezipatra.cz NEBO dobrovolnice@mezipatra.cz

Děkujeme. Vaše MEZIPATRA

DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KATULINKA: diky:-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Ja teeeez. Wizz a Log_lady v porote si nemuzu nechat ujit. :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak mezipatra jsou prece samozrejmost (i kdyz letos sem puvodne v tom terminu planoval dovolenou, pac sem na ne trosku zapomnel... ale i ta bude nakonec asi jindy :). jenze jsou jeste dalekoo :(
    NOCTUARY
    NOCTUARY --- ---
    Kdo se chystá na příští MEZIPATRA??
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    DESEO_MORTAL: sama jsem si to koupila, ale nemuzu to najit, asi se mi to ztratilo v mem organizovanem bordelu. Az to najdu dam ti vedet do schranky;)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Neví někdo kde by se dal sehnat film Man who loved Yngve? Nebo i knihu v Aj (ale myslim, že to nebylo přeloženo)...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KATULINKA: DIKY... ale ta asi bude mit jenom ceske:-(
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    WIZZ: ano, jsem to ja, ktera vzdy zapomene..:(mrzi me to
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    DESEO_MORTAL: nedavno ji prodavali v trafikach, mozna se zkus optat nekde v nejblizsi trafice
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    hele ja vim, ze to neni vubec queer film, ale doufam, ze by mi nekdo moh tady pomoct - shanim amelii z momartre s anglickejma titulkama.... vi nekdo?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    se tesim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam