• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: to je pravda. jeste ze to nemusim bejt ja treba:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: tytytyty prudivko jedna
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: pardon, me v praci nejede youtube, tak sem si to ani nepoustela a rovnou prudila v domeni, ze je to legracni video o slehackovejch bombickach...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: zeby: A music video with clips from the film Edge of Seventeen (Picture This Entertainment), with music from Stevie Nicks's Edge of Seventeen. Seemed to be a good fit. XD
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    GARDAVSKY: jak to souvisi s filmama? :D
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    http://uk.youtube.com/watch?v=G7FeJuBn4pU&feature=related
    Znate ten figl se slehackou? vycucnout jenom ten plyn? Mam doma sifonak a bombicky do slehackovace..u nas rozsirenejsi zpusob balonkove manie s rajskym plynem:-) To jen ta pro odlehceni
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    PATRA: diky... ona to potrebuje pro praci... jsou nejaky stranky, kde by se to dalo dobre vyhledat? kdyz to vygoogluju tak je to zmatecny
    PATRA
    PATRA --- ---
    Je jich asi 130... jaka je presne otazka? Nejvetsi a nejstarsi v Evope jsou Londýn a Turín. Velky a dobry je Hamburg a Lisabon. V USA je nejvetsi Outfest v LA a matka teplych festivalu, Frameline v SF.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    damy a panove, mam tu zaludnou otazku od byvale kolegyne. potrebuje hrozne urgentne zjistit, jaky jsou gay filmovy festivaly ve svete, mezipatra uz jsem ji rikal... prosim, kdyby nekdo vedel, tak dejte vedet:-) diky:-)
    AERIN
    AERIN --- ---
    JUKI: butko má něco s vlasama...neco takoveho..
    JUKI
    JUKI --- ---
    No, já jsem z té znělky teda docela rozpačitý:) Hele, a jaký to handicap má Butko?
    AERIN
    AERIN --- ---
    DESEO_MORTAL: ne?! tak super..!!! :-*
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AERIN: prosimte, sehnal jsem to boa z kohouta, cos chtela, tak se ozvi;-)
    AERIN
    AERIN --- ---
    PATRA: ja samozřejmě chápu, že i teplí můžou být postižení..znám slepou lesbu..jen mi přišlo to spojení tady nepovedené..nevím jestli mě úplně chápeš..jestli jsou ti na vozíčku a slepec homosexuální - ok. pak je chápu jakože můžou být součástí znělky pro gay a lesbický filmový festival..ale opravdu si nemyslím,že je ok říkat o hetero postižených, že jsou queer.. asi to neumím dobře napsat..

k pořadu Q.. pořad je úchýlarna..ale nemyslím to vždy špatně.. kolikrát mi přijde, že si z toho dělají dobrou legraci a zůstanou nepochopeni..opravdu si nemyslím,že bychom se pořád měli brát tak strašně vážně a být intelektuální. proč?
    taky se rozhodně nechci pouštět do debaty na téma: "co je vlastně normální?" proč nás neukazuje jako zdravé?? že si strkáme něco někam a chodíme v boa??
    já si o sobě rozhodně nemyslím, že jsem normální..být lesba mi nepřijde normální, ikdyž chodím do práce, na party, mam mámu, tátu, přátele, vařím, chodím do kina a ani v posteli neprovozuji nic extra "úchylného" tak homosexualita není normální..ale to nemusí být přeci špatně..
    Q ukazuje xtrémy. A na znělce je vidět, že ji dělal janek..srovnejte jeho díly se znělkou..vždycky mu jde hlavně o to,aby budil diskuzi..právě proto si myslím,že se Q jmenuje Q..aby si trošku mohlo dělat co chce..nejmenuje se gay world..nebo homosexuální okénko..to je příliš malá krabička do které se s pořadem vejít..
    Každopádně si myslím, že by Q režíseři měli srovnat formát..ten chaos začíná být unavující..což je škoda, protože Q potřebujeme...ale aby zustalo musi zacit hrat podle pravidel CT..aspon trosku.. .)
    PATRA
    PATRA --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: tim jsem ale nereagoval na ty postizeny, ale na tu vec, ze cely festival by mel bzt pojat jako queer misto glbt..... budto se nevyjadruju presne nebo.... ":-) sorry za preklepy, madarska klavesnice mi neszedi:-))
    AERIN: jo, taky si mzslim, ze lesba by ve znelce mela mit nejaky natelnik a gej leginy-) kua smradlava sekuritacka z hmarketu me royesmala tak, ze se vsichni kolem otocili:-)))
    PATRA
    PATRA --- ---
    Jo a s spojování termínu queer s něčím jiným než sexualitou je hodně metateoretické počínání. My to neděláme. Jak jsem už psal, my queer používáme jako antonymum k heteronormativitě. Určitě přijď na debaty co poběží během festu.
    PATRA
    PATRA --- ---
    Aerin, jedním ze smyslů MP je lidem ukazovat, že teplí nejsou jenom to nebo ono. A i teplí holt někdy maj tu smůlu, že nejsou zdraví, hezcí, bohatí, bílí a mladí. A myslím, že první si to musí uvědomit teplí sami. Tupec, co si pomyslí že buzny jsou chorý, si to pomyslí při jakékoliv zmínce či zobrazení. By mě zajímalo, jaké názory máš na pořad Q. Taky nás neukazuje jako zdravé "normálńí". Ale to je samozřejmě na jinou diskusi.
    AERIN
    AERIN --- ---
    PATRA: dekuji za odpoved. Omlouvám se Václavu Kopeckému a Madisonovi, oni odvedli s Hrdinou dobrou práci na tištěné a internetové části :) Néchapu, proč je "vznikaly s velkým časovým předstihem" argument pro to, že se letos liší znělka od plakátů..? Mně to přijde škoda a chyba. muj problem..

k btw - super, tak doufám, že bude reprezentativní, progresivní, ať to nevypadá tak jak to je - že jsme 20let pozadu ( myslím s GLBTI situací ve světě.. .) protože graficky jistě máte na to, aby to vypadalo současně..a gay komunita vždycky udávala trend, ne? .)

že jsou lidé z plakátů queer píšete na svých stránkách..to je hezké. o lidech ze znělky (kromě postižených dam..) vím, že jsou glbt..to je taky hezké.. ale pořád nechápu ty postižené..a opravdu si nemyslím, že je ok spojovat Queer ve smyslu lidé s jinou než heterosexuální orientaci a postižené..Jak douho trvalo a vlastně ještě trvá!!! dokázat,že homosexualita není postižení - ve smyslu nemoci, fyzické indispozice, retardací..je samozřejmě postižením společenským.. to mělo být to pojítko?? a pokud ano.. jak to dojde heterákům co na tu znělku budou koukat v tv..hm.."gayové a vozíčkaři..no pěkní kriplové v té tv, dneska mámo, podivej.." jen se snažím uvažovat jako většina obyvatelstva..

btw jen tak na okraj - ta šik holka s cool piercingem má být co? mediální obraz lesby? a vyholený svalnatý muž je gay, když jdou s tou vlajkou? já jsem nikde neviděla šik holku jako lesbu..ty jo? jestli ano, tak si měl štěstí..většinou vedle těch svalovců chodí dyke lesby spalující podprsenky..opravdu šik..a nechtěj vidět jejich piercing..opravdu si myslím,že stereotypní zobrazovaní leseb je na mnohem horší úrovni..chápu, že asi není prča se vyrovnat s tím, když nejsi namakany svalovec, ani nagelovaná vykroucenina..ale pořád lepší než být za smradlavou securitacku ze supermarketu.. ale to je asi do jiné diskuze..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam