PATRA: dekuji za odpoved. Omlouvám se Václavu Kopeckému a Madisonovi, oni odvedli s Hrdinou dobrou práci na tištěné a internetové části :) Néchapu, proč je "vznikaly s velkým časovým předstihem" argument pro to, že se letos liší znělka od plakátů..? Mně to přijde škoda a chyba. muj problem..
k btw - super, tak doufám, že bude reprezentativní, progresivní, ať to nevypadá tak jak to je - že jsme 20let pozadu ( myslím s GLBTI situací ve světě.. .) protože graficky jistě máte na to, aby to vypadalo současně..a gay komunita vždycky udávala trend, ne? .)
že jsou lidé z plakátů queer píšete na svých stránkách..to je hezké. o lidech ze znělky (kromě postižených dam..) vím, že jsou glbt..to je taky hezké.. ale pořád nechápu ty postižené..a opravdu si nemyslím, že je ok spojovat Queer ve smyslu lidé s jinou než heterosexuální orientaci a postižené..Jak douho trvalo a vlastně ještě trvá!!! dokázat,že homosexualita není postižení - ve smyslu nemoci, fyzické indispozice, retardací..je samozřejmě postižením společenským.. to mělo být to pojítko?? a pokud ano.. jak to dojde heterákům co na tu znělku budou koukat v tv..hm.."gayové a vozíčkaři..no pěkní kriplové v té tv, dneska mámo, podivej.." jen se snažím uvažovat jako většina obyvatelstva..
btw jen tak na okraj - ta šik holka s cool piercingem má být co? mediální obraz lesby? a vyholený svalnatý muž je gay, když jdou s tou vlajkou? já jsem nikde neviděla šik holku jako lesbu..ty jo? jestli ano, tak si měl štěstí..většinou vedle těch svalovců chodí dyke lesby spalující podprsenky..opravdu šik..a nechtěj vidět jejich piercing..opravdu si myslím,že stereotypní zobrazovaní leseb je na mnohem horší úrovni..chápu, že asi není prča se vyrovnat s tím, když nejsi namakany svalovec, ani nagelovaná vykroucenina..ale pořád lepší než být za smradlavou securitacku ze supermarketu.. ale to je asi do jiné diskuze..