PATRA: ja samozřejmě chápu, že i teplí můžou být postižení..znám slepou lesbu..jen mi přišlo to spojení tady nepovedené..nevím jestli mě úplně chápeš..jestli jsou ti na vozíčku a slepec homosexuální - ok. pak je chápu jakože můžou být součástí znělky pro gay a lesbický filmový festival..ale opravdu si nemyslím,že je ok říkat o hetero postižených, že jsou queer.. asi to neumím dobře napsat..
k pořadu Q.. pořad je úchýlarna..ale nemyslím to vždy špatně.. kolikrát mi přijde, že si z toho dělají dobrou legraci a zůstanou nepochopeni..opravdu si nemyslím,že bychom se pořád měli brát tak strašně vážně a být intelektuální. proč?
taky se rozhodně nechci pouštět do debaty na téma: "co je vlastně normální?" proč nás neukazuje jako zdravé?? že si strkáme něco někam a chodíme v boa??
já si o sobě rozhodně nemyslím, že jsem normální..být lesba mi nepřijde normální, ikdyž chodím do práce, na party, mam mámu, tátu, přátele, vařím, chodím do kina a ani v posteli neprovozuji nic extra "úchylného" tak homosexualita není normální..ale to nemusí být přeci špatně..
Q ukazuje xtrémy. A na znělce je vidět, že ji dělal janek..srovnejte jeho díly se znělkou..vždycky mu jde hlavně o to,aby budil diskuzi..právě proto si myslím,že se Q jmenuje Q..aby si trošku mohlo dělat co chce..nejmenuje se gay world..nebo homosexuální okénko..to je příliš malá krabička do které se s pořadem vejít..
Každopádně si myslím, že by Q režíseři měli srovnat formát..ten chaos začíná být unavující..což je škoda, protože Q potřebujeme...ale aby zustalo musi zacit hrat podle pravidel CT..aspon trosku.. .)