• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak vcerejsi Slovo na pet me moc bavilo. z kratkych filmu pak jak co... treba Bennyho telocvik se mi ale libil moc :) i kdyz tematicky by asizapadl spis do ramce rocniku 2006.
    JANITA
    JANITA --- ---
    vydatna party vcera! jsem zmorganovana jeste ted..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    francouzstina byla super, vubec ji neumim, ale obcas sem se jen zaposlouchal do zpevu a titulky neresil :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    SPLIFFBOY: me to uplne rozsekalo teda. Mozna ze jsem ten den mela melancholickou naladu ci co, ale u toho filmu jsem brecela snad 3x! Pusobilo to na me straslive depresivne, ale kazdopadne moc se mi to libilo a to naopak francouzstinu moc rada nemam...
    LUMP
    LUMP --- ---
    mne krasne v usich znela ta fracouzstina....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: jo, tak nejak. navic sem se po filmu dostal trosku do sporu s jednim klukem, co mu prisly ty texty pisni mimo... jakoze i dost irelevantni k tomu deji. ale me to prave vsecko hezky pasovalo :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pisen o lasce se mi moc libila (i kdyz rade pratel teda ne). Ackoliv sem cetl anotaci, vubec sem nezaregistroval, ze tam hraje Garrel... takze sem byl hned z kraje prijemne prekvapenej. a i kdyz nejsem ani trochu muzikalovej typ, tohle mi sedlo :)
    LURA
    LURA --- ---
    ANNIE: Moc jsem se těšila, ale vidím to tak, že dneska nikam nepůjdu. Je mi blbě, bolí mě hlava a nic bych z toho neměla, ach jo :-(
    Snad mi bude zítra líp a ne hůř...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ano! Jiz dnes! Cela Lucerna zije Mezipatry! Pojdte k nam!!!

(pardon, lehka manie, jeste jsem si dneska nestiha dojit ani na zachod)
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    zakysla sem v BA :-( na open party sem chtela kua....
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ja porad nemuzu uverit, ze je to jiz dnes...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ano. DNES VEČER SE NA VÁS TĚŠÍME!!!!
    JANITA
    JANITA --- ---
    tak uz dnes vecer... jupííííííííííííííííííí
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: jo ahaa! Promin mi mou zabednenost :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: :D že to fotila Jiřina a psala jsem to já, ale to, že jsem to psala já, není kam napsat, takže to vypadá, že to dělala celý Jiřina :D
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: aha tak v tom pripade jsi to napsala trefne :) ale nevim co myslis tim,ze do fotoreportu nejdou dat dve jmena? :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: Report jsem psala já, ale do fotoreportu nejsou dát dvě jména :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: moc pekny fotky! Me tam teda ale zachytila hrozne, jak se cpeme s kamaradem venku magnumem :))) Jinak ten report k tomu napsala trefne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam