JANITA: presne :))
WIZZ: a co vybrala vase ctena studentska porota? :)
Tak ja to hodnotite? Co se vam nejvic libilo?
Ja videla Pisne lasky, Akvabely, Ja a HIV, Nase dcera, Queer Exhibo, Prisne privatni a Ona jak jsem ho znala, vic uz jsem nestihla. Z tohohle se mi teda nejvic libilo to prisne privatni - jeden film lepsi nez druhy!! Tezko rict, ktery se mi libil nejvic, mozna Islandsky zapas, to bylo takovy zajimavy.. Pak me tady dostal ten dokument Ja a HIV, ten Stephen Fry mel naprostou pravdu, kdyz rikal, ze lidi uz uplne na HIV zapomneli, protoze se uz o tom nemluvi, ale ze nezmizel. Me ten dokument vydesil natolik, ze snad pujdu na test! :)
Pak byly skvely i Pisne lasky, az jsem u toho brecela, nejak to dorazilo mou melancholickou naladu ten den.
Na Akvabely mam takovy neutralni nazor, bylo to urcite dobre a verohodne zahrany, ta Marie byla skvela! Ale celkove me to mirne nudilo ten dej, ale fajn... :)
Zbytek uz me tak moc nenadchl, ale treba o Ona jak jsem ho znala nemuzu rict nic negativniho, jen mi to prislo moc americky..ale rozhodne zajimavy dokument.
Co se mi libilo nejmin bylo Queer exhibo. Az na ten dokument o tureckych transsexualech a docela se mi libila i ta Ida, zbytek na me pusobil ponekud rozpacite. Absolutne jsem nepochopila co chtel rict autor tim Sex Maniakalni a co bylo opravdu hodne spatny byla ta Nemka..
Takze tak :) Ale celkove musim rict, ze z toho co jsem videla se mi vetsina veci libila.
A i party byly dobry - stihla jsem jen karaoke (kam jsem radeji nemela lezt,ale stalo se:))) a Wow,coz byl skvelej vecirek!!!