• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    JANITA
    JANITA --- ---
    LOG_LADY: dabing nebyl tak strasnej... jsem prijela silene unavena z hor.. ale stejne jsem se vydrzela koukat.. a stalo to za to. Miluju ten film!!!!!!!!!
    LURA
    LURA --- ---
    Taky se chceme dívat, i když jsme na tom byli v kině...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    no, ja asi nakonec taky,pekne si na novy rok popláču... akorat ten dabing mne trochu desi..
    JANITA
    JANITA --- ---
    Ja se urco budu koukat, i kdyz uz jsem to videla...;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    dneska dávají na nově Zkrocenou horu, ale předpokládám, že už ste to všichni viděli...
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    LUSI: chodi, ale neprispiva;)
    ROSOMAK
    ROSOMAK --- ---
    anyway, snad nejsem ot, ale v novem Cinepuru vysel clanek o ceskem queer filmu od Ivy Baslarove.
    LUSI
    LUSI --- ---
    SPLIFFBOY: Ja bych to taky nepsala treba na web mezipatra.cz nebo na diskusi idnes.cz apod., ale tady to auditko je vicemene soukromy a prijde mi, ze nikdo jinej nez lidi co se vzajemne znaj sem stejne nechodi a neprispiva, tak jsem to sem napsala jako reakci na otazku. Nejednalo se o tak velky drama abych musela psat primo na mail nekomu z vedeni mezipater a delat z toho aferu..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Je pravda, že jsem měla na mysli obecnou spokojenost s festivalem a organizaci a o jeden post pozdejs bych se uz do posty presunula. Je to interni a myslim, ze pro navstenika festivalu vcelku zbytecny...nicmene debaty nelituju :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    SPLIFFBOY: v tom případě namítnu to, že majitelka tohoto klubu vyzvala všechny, aby se veřejně vyjádřili...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MADRONA: osobne si myslim, ze nejde vubec o to, co si tu kdo rad precte. Tohle jsou vesmes vsechno interni zalezitosti, ktere je podle me slusnost neresit na diskuznich forech, ale primo se zainteresovanymi.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    http://www.mix.cz/fotogalerie.asp?id=871&sekce=1 nějaký fotoreport z Lolla party
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: mě to zajímá a ráda si to tu přečtu :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    PATRA: diky za odpoved.
    Ja si myslim, ze by nebylo od veci si ty lidi peclive vybrat - mit jich o to mene, ale zas o to lepe odmenene. Ale je mi jasny, ze neni lehke nekoho zodpovednyho sehnat.
    Cela moje pointa tkvi v tom, ze je imho dobry si ty dobrovolniky vydrzovat a uvazovat o odmenach na zaklade toho, kolik by kazdy stal pokud by byl brigadnik, protoze pokud o ty dobrovolniky prijdete, pekelne se to prodrazi, takze je lepsi tomu predchazet :)

Jinak ja jsem jen reagovala na otazku Anicky "Co vam vadilo" a asi bych to jinak rekla ji mezi 4ma ocima az bychom se videly nebo tak.. Nenapadlo me, ze je to tema, ktere by se nemelo resit na nejakem internetovem foru. Je fakt, ze by to urcite padlo na urodnejsi pudu na nejakem tom emailu, ale ja nemam nejakou potrebu rozmazavat to a resit to, napsala jsem to sem jako reakci a pratelske doporuceni :)
    PATRA
    PATRA --- ---
    K dobrovolnikum: letos jste poprve fungovali. kdyz v minulych letech mely dobrovolnice vstup zadarmo na vse, jen sedely v kine, opravdove peklo (o dalsich opravdu infernalnich zazitcich s dobrovolniky bych mohl mluvit hodiny, ale ne tady). parties porada klub a na guestlist muzeme dat omezeny pocet vstupu, prioritu maji pochopitelne partneri festivalu a lide, kteri fest pripravuji na dlouhodobe bazi. na zaklade spatnych zkusenosti z minula jiste zustaneme u rezimu volnasky/pocet hodin sluzby, o tricku pro nasazene a schopne jiste uvazovat budeme! diky moc za pomoc a feedback, ale prosim priste neres takove veci na nyxu ale napis lidem, kterym ten vzkaz patri: dobrovolnici zavinac nebo info zavinac mezipatra.cz Jeste jednou diky!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Lusi, jasne. Jenze se dostavame presne k jadru pudla. Ty ses v pohode a delala bys to presne takhle. Ver nebo ne, takovejhle vas je tam minimum. Zbytek proste nechodi, zdrha na filmy, odchazi bez rozlouceni v pulce smeny a tak. Realita je proste jina a tomu je prizpusobeny holt i jednani. Je to blby vuci tem, ktery jsou slusny a pracovity a holt to dost nestastne odnasej za ostatni...
    LUSI
    LUSI --- ---
    ANNIE: myslim, ze to je spis o vychovani kazdyho cloveka. Prece kdyz nekomu zadate praci a reknete "az tohle dodelas jdi klidne na film.." tak se snad nikdo nesebere a tajne neutece na film. Podle me by to bylo fer dovolit at muzou libovolne chodit na filmy, ale predem rict, ze si za to musi neco odpracovat. Jako ja kdybych mohla na cokoli, tak tam fakt pomaham rada klidne kazdy den. Je jasny,ze je spousta kretenu ktery by to zneuzivali, ale pak rada spis zni, tyhle kreteny si nenajimat :) I kdyz to se lehko rekne no... :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LUSI: nene. Dobrovolnici muzou do salu jen na listek. Je to udajne po spatnych zkusenostech z minulych let, kdy byli vsichni porad jen v kinech a nepracovali....takze od ty dobry fakt jen volnasky...
    LUSI
    LUSI --- ---
    ANNIE: no jasne, ja to nemyslela na tebe konkretne :) Je mi jasny, ze tohle neorganizujes a verim, ze kdybys to organizovala, vypadalo by to ponekud jinak :)
    Imho by se to melo resit, protoze myslim, ze o ty dobrovolniky muzete prijit a pak se vam to pekelne prodrazi, najimat si regulerni brigadniky na praci.
    A jak to teda bylo s tema vstupama do kina? To jsme mohli chodit na cokoli teda jen s dobrovolnickou cedulkou, jestli jsem to spravne pochopila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam