ANNIE:
S tim placenim - presne jak napsala Vendy, slovo "dobrovolnik" evokuje to, ze to neni za penize. Zadny bych za to ani necekala, tohle je mimo debatu podle me a to vubec nemusite resit. Dobrovolnicina je proste zdarma za nejake odmeny.. Orisek je spis v tom, udelat ty odmeny natolik adekvatni, aby to davalo ten dobrovolnikum dobry pocit a zaroven to nic nestalo festival.
Nevedela jsem, ze dobrovolnici muzou normalne zdarma na filmy (jak pises tady -
ANNIE: ) to podstatne meni situaci! Ty volnasky se jim tedy davaji pro jejich pratele nebo tak? Jestli jo, tak to jsem uplne spatne pochopila a vsechny volnasky jsem si promenila za listky. Pokud dobrovolnik muze s tou cedulkou zdarma na cokoli a volnasky ma pro sve zname, tak to je hodne fer, to jsem ale vubec nevedela! :)
Jinak afera tricko :) Ja se na tebe nezlobim, proste jsi se spletla, to se stane. Ale slo mi jen o princip - jak jsem uz napsala, kdybych za tu praci byla placena, tak si za ten den vydelam na 10 takovejch tricek! :) Je to porad mala odmena, ale takova hezky symbolicka a podle me by na tom festival nijak neprodelal.. Ovsem pokud si i lidi jako ty a spol.ty trika kupovali ze svyho, tak to je fer a beru zpet.. :) Ale zvazte to, ja bych dobrovolnikum ty trika davala, co treba stary z minulejch rocniku? To je dobrej kompromis imho a je to opravdu pekna odmena co da cloveku dobry pocit :)