Drazi priznivci/priznivkyne queer cinema,
mam na vas jednu prosbu/vyzvu.
28.2. (sobota) pres den natacime ve Friends (od rana do oteviracky, takze cca do 5 odpoledne) malou rezijni etudu "Prvni noc". Spolunapsala jsem to ja, co by vam mohlo byt snad zarukou, ze to nebude nejaka picovina :) Aneb spolu s kolegyni reziserkou zavadime queer cinema na konzervativni famu.
O co bych chtela poprosit vas - potrebujeme komparz, puvabne a autenticky pusobici lidi, kteri vytvori prijemnou atmosferu ve Friends na party. Takze by ste posedavali na gaucich, popijeli, pokurovali, tancili, smali se, mracili, dle vasich momentalnich nalad a osobnich preferenci byli pritulni k svemu okoli nebo davali najevo sve cool singlovsti, to uz je na vas.
A pro cinefily bonus - tocime na klasicky material.
Bonus pro feministky a feministky - jsme ciste zensky stab, vcetne drsne kameramanky.
Je to no budget, takze financni odmena veskera zadna. Ale muzu vam slibit, ze to bude zabavne a zajimave a budete se podilet na krasnem queer filmu. Klidne vemte i sve pratele :)
Takze, byla bych moc rada, pokud by jste prisli. Ja tam budu, ta chaoticka slecna s blokem, co si bude vsechno zapisovat a vice-mene i koordinovat ty vase akce (jsem asistentka rezie), takze vas nezenu do zadneho nepratelskeho prostredi - je to v oblibenem Friends a bavit mezi scenama vas budu ja.
Pokud mate zajem (prosim prosim, mejte), napiste mi do posty, nebo i sem.
Moc predem dekuju.
Lucia