• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: ale jo, kdyz uz jsem to slibila.. nicmene doufam, ze tam bude nekdo znamej.. kua, jsem myslela, ze se aspon vyspim! :DDDD
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ale muzu s tebou pocitat, ano? v diegetickem prostoru to uz stejne ma byt rozjeta party, takze ani nemas vypadat sveze :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    JANITA: ty blaho? ja tam jdu na 7, nataceni, pyco :) a prosim, prijd v deset, jinak bys nam skakala v zaberech :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    DESEO_MORTAL: v podani ewana mcgregora jo :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: uz v deset, jo? ty blaho.. muzu prijit pozdeji, nebo musim uz na desatou?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    PHILLIP MORRIS BYL TEPLEJ???
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: sorry, nakonec nemuzu:-(
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: kdyby ste si jeste nekdo chteli prijit zahrat, tak v sobotu v 10:00 ve Friends se na vas budu tesit.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    Drazi priznivci/priznivkyne queer cinema,
    mam na vas jednu prosbu/vyzvu.
    28.2. (sobota) pres den natacime ve Friends (od rana do oteviracky, takze cca do 5 odpoledne) malou rezijni etudu "Prvni noc". Spolunapsala jsem to ja, co by vam mohlo byt snad zarukou, ze to nebude nejaka picovina :) Aneb spolu s kolegyni reziserkou zavadime queer cinema na konzervativni famu.

O co bych chtela poprosit vas - potrebujeme komparz, puvabne a autenticky pusobici lidi, kteri vytvori prijemnou atmosferu ve Friends na party. Takze by ste posedavali na gaucich, popijeli, pokurovali, tancili, smali se, mracili, dle vasich momentalnich nalad a osobnich preferenci byli pritulni k svemu okoli nebo davali najevo sve cool singlovsti, to uz je na vas.

A pro cinefily bonus - tocime na klasicky material.
    Bonus pro feministky a feministky - jsme ciste zensky stab, vcetne drsne kameramanky.

Je to no budget, takze financni odmena veskera zadna. Ale muzu vam slibit, ze to bude zabavne a zajimave a budete se podilet na krasnem queer filmu. Klidne vemte i sve pratele :)

Takze, byla bych moc rada, pokud by jste prisli. Ja tam budu, ta chaoticka slecna s blokem, co si bude vsechno zapisovat a vice-mene i koordinovat ty vase akce (jsem asistentka rezie), takze vas nezenu do zadneho nepratelskeho prostredi - je to v oblibenem Friends a bavit mezi scenama vas budu ja.

Pokud mate zajem (prosim prosim, mejte), napiste mi do posty, nebo i sem.

Moc predem dekuju.

Lucia
    LURA
    LURA --- ---
    Prosím vás, nemáte někdo k dispozici nebo nevíte, kde sehnat ten krátký film z Mezipater "Islandský zápas" ?
    BILLIBLIXA
    BILLIBLIXA --- ---
    no jen tak mimochodem 30.dubna od 20.00 - 'studijni projekce pro cleny ACFK' ;) - Angelic Conversation od Jarmana a videa Coil, Soisong, Black Sun Production, Treshold house boyschoir /no je to spis queer musick/ - U SUCH music pub, Luhačovice.
    BILLIBLIXA
    BILLIBLIXA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    DESEO_MORTAL: neni potreba, to byla jenom jakasi uvaha o reziserove stylu. ale koukni se na Me soukrome Idaho, jestlis to nevidel, ne kvuli navaznosti, ale protoze je to uzasnej film :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: nevidel jsem ani jedno. mam se pred tim na nejaky podivat? jsou tam navaznosti a narazky?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: jeste doplneni, ono to stylove a zpusobem vypraveni je docela klasicky (coz nemyslim jako vytku) strih biofilmu, takze queer je zde spis tema, nez formalni zpracovani.
    (queer cinema je podle meho pokusu o vymezeni spis Gerry od van santa, coz je duvod, proc se porad vykecavam o tech dialozich (a chvilku sme meli v zahlavi i reminescenci strihove skladby tohoto filmu) - byl to dost intenzivni zazitek, ze salu na festivalu jsem neprchla ja, takovej sladkej kluk ze sundance, co ten film privez a par lidi, co usnulo, nez se jim povedlo odplizit se ze k baru).
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    DESEO_MORTAL: zalezi na tom, kolik filmu od guse van santa (predevsim poslednich del) jsi videl. tolik k ocekavani :)
    videla jsem to zatim jen zbezne na minicreenu, ale vypada to pekne. a na to, co je to za figuru, tak to ani neprepiskli s tim patosem. a aniz bych chtela kazit zazitek komukoliv, kdo se chce nechat panem van santem prekvapovat, jsou tam dialogy. fajn bijak ze zatim neplnohodnotneho shlednuti.
    a sean penn je skvelej.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LURA: no prave. Ono je to tak pristupny a tak polopaticky az to boli. Fakt pitomy. Ja to snad ani nedokoukala, abych zjistila, jestli Sebastian najde svou prvni velkou opravdovou lasku nebo nikoliv. V podstate by me neprekvapilo, kdyby byl ten jeho kamarad tak laskav, ze s nim zacne chodit jen kvuli tomu, aby se mel Sebastian dobre :))))

WIZZ: nic, vubec nic. Jen sem to ve svym intelektualnim snobismu a nadrazenosti pouzila jako jednoduche prirovnani ;)
    LURA
    LURA --- ---
    ANNIE: Tak přišlo mi to spíš než beverly hills jako vystoupení ochotnického divadla, ale zase je to přístupný pro děti ;-)

DESEO_MORTAL: Na MILKa se těším, uvidíme, ale má to velmi dobré hodnocení... A čekat máš tudíš podle všeho dobrý životopisný film ;-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: :-DD beverly hills je dobry dokud je na obrazovce steve. alespon pro me teda
    JANITA
    JANITA --- ---
    ANNIE: huste! :*
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: jo, to sem presne zkusila a nejde ani to. Je to tak naivni, blby a spatne natoceny, ze i Beverly Hills je proti tomu filmovej klenot. Omlouvam se, normalne sem k filmu tolerantni, ale tohle se fakt neda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam