Tak nevím, kam by to patřilo, ale asi to do téhle kategorie trochu spadá...
Včera jsem byla s manželem na filmu BRUNO. Po tom, co jsem četla všelijaké recenze k němu, jsem čekala něco ještě horšího na strávení (manžel byl ještě podezřívavější), než byl Borat, ale byla jsem příjemně překvapená. Na rozdíl od většiny kritiků si myslím, že to bylo vtipné, poměrně inteligentní (ne takový hospodský humor jako u Borata) a docela promyšlené. Také jsem narozdíl od Borata neměla pocit urážení všech lidí za každou cenu. Ano, dělá si legraci ze všech - z gayů i z heteráků, ale takovou dalo by se říct až milou. Pokud je člověk trochu nad věcí a nebere se smrtelně vážně, tak jsem tam neshledala nic, co by se mu nedalo odpustit nebo se tomu zasmát. Byl to příjemně strávený večer, oba jsme se skvěle bavili a dokonce tam byly i okamžiky k zamyšlení (nebo pozdějšímu zamyšlení, když se to trochu uleželo). Kdybych měla ohodnotit stručně Borata, tak by hlavní asi bylo "vtipný, ale i dost trapný", narozdíl od toho Bruno je podle mého nejen vtipný, ale i svěží :-)
Sasha Baron Cohen je svůj a nesnížil se k tomu, aby byl jednostranný, střílí si z kohokoliv a dělá to čím dál líp ...