• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUTASObojživelníci - chovatelske tipy triky
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MIKATCHOU: hezky! Já je choval skoro let :) Co potřebuješ? I když je pravda, že si nejsem moc jistý jestli jsem byl ukázakovým chovatelem :)

Teď aktuálně schánim nejlépe čollka mramorového, nevíte kde bych sehnal? Trochu jsem zaspal dobu za těch 20 let :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    halo... nenašel by se tu nějaký milující chovatel žebrovníků kterej by do své družiny přijal jednoho osamělého 6ti letého žebrovníčka? odešel mu druh a je smutný.
    a vůbec, kdo z vás tu chová žebrovníky? potřebuju pár rad...
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    Ahoj vsem! Chtela bych si poridit zabicku (nejakou vetsi), ale tak nejak nemuzu nikde nic najit. Nevite treba o nejakych odchovech? Obchodum jako Pet center neduveruju. Diky
    VOPICE
    VOPICE --- ---
    čau :) kamoška mě poprosila at to hodim někam na nyx..

Prodam mladatka Rosnicek Harlekyn, 100Kc/kus, k odberu za 3 tydny. Informace mailem Monika.Edrova@dhl.com nebo tel: 731401871.

Tady je odkaz na fotky……………………… http://album.volny.cz/teta_jelenka/browse.php?album_id=83586&browse_page=0

diky čau :)
    MAURICE
    MAURICE --- ---
    zdravím:) nevěděl byste tu někdo kde bych sehnala listovnici červenookou (Agallychnis callidryas)?
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    VIRUS31 -> jj žabka už je pryč, Pán mi slíbil že pošle i fotečky .o)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SATHIK: uz je pryc?
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    VIRUS31 -> jj je to náročnější zvířátko, ale je o ni zájem, kterej jsem ani nečekala :o)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SATHIK: kdybych tomu umel zaridit podminky tak si ji vezmu..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Prodám pralesničku pruhovanou (Phyllobates Vittatus), pohlaví neznámé, je to mladé zvířátko velké asi 1cm za 180Kč (Nevhodný dárek). Odběr možný pouze osobně v Ostravě a okolí nebo v Praze. Zájemci pište spíše do pošty pls.
    ZERO
    ZERO --- ---
    kupoval sem 2drapatky pred vic jak deseti lety pricemz jedna uz to ma za sebou (RIP) a v te dobe stal kus 15kc a po smrti ty druhy sem dokoupil albina za 75kc. docela se maj rady
    ZERO
    ZERO --- ---
    50dylka, 20sirka,30vejska
    HASH
    HASH --- ---
    a rozmery akvarka ?
    ZERO
    ZERO --- ---
    na dne mam pisek, protoze krmim patentkama a ty by mezy kameny zapadly a schnily - na pisku je zaby bez problemu vsechny najdou. pak tam mam pekne zkroucenej prirodni samorost - najitej u reky. idealni ukryt. pak placatej kamen na dvouch kremenech - taky ukryt a pak 3umely kytky. mel sem i zivy, ale v pisku blby drzely - kdyz tam zaby radej, tak je kazdou chvili vodhrabou.
    HASH
    HASH --- ---
    ok, to zni dobre

nejaka specialni vyzdoba akvarka ?
    ZERO
    ZERO --- ---
    to je jedna z veci, ktery neresim. maj vicemene pokojovou teplotu od 17-22C. je to bez problemu. nekolikrat se mi uz sparely.
    HASH
    HASH --- ---
    ZERO: http://drapatka.site.cz/?strana=5
    tady pisou, ze to jsou docela dravy zivocichove...jak resis ohrev vody ?
    ZERO
    ZERO --- ---
    ale na cernym moste je ted novej obchod primo v prostoru toho megakina, a tam maj suchozemskou zabu, ktera do poloviny svyho tela sedi v nejaky raseline ci co. byl sem tam v rozmezi asi 3tejdnu a ta zaba sedela na uplne stejnym miste jako predtim. s ni musi bejt docela sranda.
    ZERO
    ZERO --- ---
    ja jen ze mam doma dve vodni drapatky, kupoval sem je nekde na letny, ale to uz je par let. jinak je snima docela sranda. zvlast kdyz se pul dne nehejbou.
    HASH
    HASH --- ---
    ZERO: lol :)

rosnicku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam