• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUTASObojživelníci - chovatelske tipy triky
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Možná to dopadne tak, že si je sám odchovám... dnes se narodil první... uvidíme co bude z dalších vajíček. Teď začne boj o přežití - potřeboval bych co nejdřív sehnat živou potravu.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Já pořád sháním další ensicaudy... ale počítám, že začnu zase na jaře - teď budu ty stávající zimovat a uvidíme jestli se pak podaří nějaké sehnat.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    na burze (zivaexotika.cz) jsem je zatím viděl taky pokaždé, když jsem tam byl (asi 3x)...
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    u nas v MB je maj porad .. mam pocit ze za 140/ks .-D
    a sou to držáci .. podle mne by v klidku transport MB-praha v nakym kybli dali .-)))
    CANIS_DEI
    CANIS_DEI --- ---
    K žebrovníkum nemáte někdo mimča? dřív je měli v každym zverimexu za pár korun a teď nikde nic....jo nejlíp z prahy
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    KUTAS: no šneci jsou zatim malinkaty, ale zebrovníci jsou nejaky rozmazleny a šneci jim fakt nejednou.o/
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    XDEANNY: aha to už žebrovníci nezdlabnou, co?
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    kdyby jste nahodou nekdo chtel vodní sneky, tak jich mam docela velkou zasobu - nejak se mi premnozili...
    Jsou pekny, prouzkovany svetle-tmave, v dospelosti velky asi jako dvacka.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: thx tak o tomhle webu sem do ted nevedel a to uz pestuju zabicky :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: www.zivaexotika.cz - dobrý si vytipovat některé z chovatelů, kteří by je mohli mít a než tam půjdeš, tak jim zavolat.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    PUGUSERES: kdyby chtel chovat halucinogeni zabu musel by ji krmit termitama s cimz bohuzel asi domaci chovatele moc nepocitaj ze by je nekdo choval :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: moc diky zatim je ani metamorfovat nechci :), teplotu sem si taky zjistil jen bych potreboval poznat nejakyho chovatele a koupit si dva kusy... mel sem tedka puceny dva doma mrnouse zatim nez si kamos sezene akvarko a zatim se jim dari :)
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KUTAS: tje zas psylocibin on ce DMT .-))
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    SUVA_: vidím to na oblast deštných lesů v Jižní Americe... aneb tady jí podle mě seženeš taky, ale už nebude tak halucinogenní. Probíral jsem to s kámošem z botanické zahrady (oni je tam myslim mají) a ty halucinogeny vyrábí díky tomu, že se živí nějakejma mravencema či co.

Jinak jestli mu jde o to o co si myslim, že mu jde, tak ať si pořídí growbox... na údržbu a tak je to velmi snadné a může z toho vyrůst solidní úroda z Mexika, která mu bohatě uspokojí jeho požadavky i několik měsíců.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    trochu nezvkylé přání, ale nevíte kde sehnat halucinogenní žábu? kamarád má trochu zvláštní vkus co se mazlíčků týče:) do pošty, děkuju
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tak prověřeno u odborníka :)

mexičany začátečník nemetamorfuje, takže žádnou souš.....Filtr, nemusí být, pokud bude, nesmí dělat velký proud vody. Teplota vody 0 - 28 ... ideální těch 21. Akvárko záleží na velikosti jedince.....Bohatě stačí 10 - 15 litrů pro jednoho dospělého.....ovšem čím více, tím lépe. Dají se chovat s velkýma žebrovníkama ale nedoporučuje se to Stačí takhle?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: většinu budu asi muset prověřit.
    - teplota vody - poptám
    - filtr - poptám
    - velký akvaterárko na počet kusů - poptám
    - snášej ostatní obojživelníky - řekl bych, že ne! Axíci jsou o dost větší - sežrali by je.
    - souš - taky si nemyslim, respektive záleží jestli jim budeš chtít nechat žábry nebo ne.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: treba ta teplota vody ve ktery axici maj bejt :) a jestli jim vadi hodne filtr.... ????? a treba mi tam chybi informace jak velky akvaterarko na jakej pocet potrebuju jo jeste me zajima jestli se snasej s ostatnima obojzivelnikama (s colkem uz sem ho nekde videl) a jestli ma cenu delat na velky casti akvtrka sous :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: řekni konkrétně... to prověříme :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: moc dekuju na tenhle web sem uz narazil a vipada dost verohodne ale na spousty jinejch stranek sem nasel dost clanku co informace na tomhle webu vyvracej tak sem tak trochu na pochybach... .)) jinak dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam