• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUTASObojživelníci - chovatelske tipy triky
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    PUGUSERES: kdyby chtel chovat halucinogeni zabu musel by ji krmit termitama s cimz bohuzel asi domaci chovatele moc nepocitaj ze by je nekdo choval :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: moc diky zatim je ani metamorfovat nechci :), teplotu sem si taky zjistil jen bych potreboval poznat nejakyho chovatele a koupit si dva kusy... mel sem tedka puceny dva doma mrnouse zatim nez si kamos sezene akvarko a zatim se jim dari :)
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KUTAS: tje zas psylocibin on ce DMT .-))
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    SUVA_: vidím to na oblast deštných lesů v Jižní Americe... aneb tady jí podle mě seženeš taky, ale už nebude tak halucinogenní. Probíral jsem to s kámošem z botanické zahrady (oni je tam myslim mají) a ty halucinogeny vyrábí díky tomu, že se živí nějakejma mravencema či co.

Jinak jestli mu jde o to o co si myslim, že mu jde, tak ať si pořídí growbox... na údržbu a tak je to velmi snadné a může z toho vyrůst solidní úroda z Mexika, která mu bohatě uspokojí jeho požadavky i několik měsíců.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    trochu nezvkylé přání, ale nevíte kde sehnat halucinogenní žábu? kamarád má trochu zvláštní vkus co se mazlíčků týče:) do pošty, děkuju
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tak prověřeno u odborníka :)

mexičany začátečník nemetamorfuje, takže žádnou souš.....Filtr, nemusí být, pokud bude, nesmí dělat velký proud vody. Teplota vody 0 - 28 ... ideální těch 21. Akvárko záleží na velikosti jedince.....Bohatě stačí 10 - 15 litrů pro jednoho dospělého.....ovšem čím více, tím lépe. Dají se chovat s velkýma žebrovníkama ale nedoporučuje se to Stačí takhle?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: většinu budu asi muset prověřit.
    - teplota vody - poptám
    - filtr - poptám
    - velký akvaterárko na počet kusů - poptám
    - snášej ostatní obojživelníky - řekl bych, že ne! Axíci jsou o dost větší - sežrali by je.
    - souš - taky si nemyslim, respektive záleží jestli jim budeš chtít nechat žábry nebo ne.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: treba ta teplota vody ve ktery axici maj bejt :) a jestli jim vadi hodne filtr.... ????? a treba mi tam chybi informace jak velky akvaterarko na jakej pocet potrebuju jo jeste me zajima jestli se snasej s ostatnima obojzivelnikama (s colkem uz sem ho nekde videl) a jestli ma cenu delat na velky casti akvtrka sous :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: řekni konkrétně... to prověříme :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KUTAS: moc dekuju na tenhle web sem uz narazil a vipada dost verohodne ale na spousty jinejch stranek sem nasel dost clanku co informace na tomhle webu vyvracej tak sem tak trochu na pochybach... .)) jinak dekuju
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DREDIK: zkus tohle... http://web.spinet.cz/axolotl/ tam je toho docela dost.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    zdravim potreboval bych poradit chtel bych zalozit akvaterarium pro chov axolotlu sem v podstate nezkuseny amater :) bohuzel na internetu sem moc informaci nezjistil a cetbu sem taky zatim zadnou nenasel.... nevite kde bych se mohl o chovu axolotlu dozvedet (stranky, knizka atd..) kazda rada draha :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    VEVER: právě že jen čas od času..a mívaji jich jen pár, já bych jich chtěla tak 5-7, prý je jim ve větším počtu líp... a já zas nemůžu jezdit do prahy z buděj¨c jen tak, co kdyby náhodou:) takže si zavolám tomu živlovi do F-M a zjistim...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Dobré je vytipovat si ty velko-prodejce na burze a obvolat si je předtím.
    VEVER
    VEVER --- ---
    KRYSQA: Pokud se pamatuju, tak na burze nějaké listovnice čas od času bývají, takže snad je tam i někdy seženeš, teoreticky.
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    KUTAS: ha, to nevím, ale zjistí, vidíš, to mě nanapadlo :) dík za tip
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KRYSQA: a nejezdí ten chovatel třeba na burzu do Prahy? už se zase pravidelně koná www.zivaexotika.cz
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    chtěla bych chovat listovnice, ale jediný místo, kde sem objevila, že se dají sehnat je ve frýdku - místku... a to mám z budějc krapet z ruky..nevíte o chovateli, kterej nebude přes celou republiku? jinak mi asi nezbyde nic jinýho, než si do toho frýdku - místku dojet.. a to se mi při ceně benzínu a nakonec i těch žabek ani nechce... :/
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KWASAR: zkoušel jsi? [ HADI - chov hadu a vsechna sranda kolem ]

Jinak užovka je plaz ;)
    KWASAR
    KWASAR --- ---
    zdar chovam uzovku cernou a mam otazku jakou teplotu potrebujea kdyz bude zima jestli by to stacilo zvednout silnejsi zarovkou a treba i nejakou fintu jsem zelenac predem dekuji za kazdy prispevek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam