• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    HANYONLINE: a co ze to je za ledovec?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Tak jsem se vrátila z ledovce.. plná zážitků :o)
    Má obava ze nebude snih byla opravdu mylná, sice jsem musela dojiždět 75 km kazdej den ale stálo to zato :o))

pohled z balkonu

nikde nikdo :o)

skrytá reklama :o)))

no coment...

SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    " a vyjedete na protejsim svahu javoru" to me zmatlo :)))
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    TNTNO: no tak to jo , ja myslel , ze znas nakou cestu jak sjet z bramberku a objevit se nahore na labuti :))
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    SNEHUL: vyjedes na bramberk sedackou nahoru, hned proti tobe je takova jakoby cesticka nahoru, tou se das, hned se ta cesticka po par metrech stoci doprava mezerou mezi stromama, tady furt prkno neses, bo je to rovny, po treba 100metrech skoncej stromy a po pravy strane se ti otevre plan, jedes rovne dolu, jakoby stejne s bramberkem a narazis na cestu (vede zprava k energetiku) cestu prejedes rovne pres dalsi planinu, vjedes do lesa, a hned za nim par metru je dalsi cesta, na ni se das doprava a po treba 300m se das doleva do lesa a vyjedes na dalsi planince. kterou kdyz sjedes, tak se dostanes na silnici u mercedes baru :)) dole na javoru, z ty planinky vidis pred sebou javor. tam dojdes vyjedes nahoru na javor, das se po ceste doprava na zahradky, ty sjedes, sundas prkno a vyslapnes si to k lanovce nahoru na bramberk. bacha na krnap .) cihaj vetsinou na ty cesticce u energetiku, nebo rovnou nahore. chapes? :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    hehe... typci z flow rikali ze vecer v hodpode objednali treba deset flasek vodky, za smesne ceny... nalivali domoridcum atd. a ti uz na ne rano cekali pred hotelem a sneznyma skutrama je vyvezli na "kopec"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak to toho rumunska jedem pres ck alpina...

prave mam predstavu ze super freeridy jsou hodne v blizkosti sjezdovek (nebo apson vleku)... ne jak ve francii kde je x desitek kilometru sjezdovek vedle sebe...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja jezdim hlavne freeridy... takze nejsem nijak narocny na upravene sjezdovky... a vleky taky nejsou priorita...

treba v tom rumunsku jsou vleky resene bodove.. coz je pro me hodne vyhodne... a co jsem se treba bacvil s typkama z Flow... tak rikali ze tam taky jezdi a ze super...
    CROATA
    CROATA --- ---
    MAESTRO_007: tak to bohuzel ,na vychod jezdival muj tata kdyz jsem byla jeste na houbach a ted zlenivel a jezdim s nim do alp za slunickem,ktere me vzdycky nehorazne spali .) ted nevim kde presne si to pochvaloval ..Kavkaz? mozna

SKAUTIK: no ja jsem poprve byl na Molltaleru kdyz to stredisko cerstve otevreli .. nebyl tam jeste ten hotel a par vleku .. takze od rana az do vecera dva autobusy italu,sest aut cechu z toho ctyri nase. )) tehda jsem potkala svoji prvni lavinku a ten adrenalin me dostal .) pohadka tak jsem se tam chtela moc vratit a pak nas tam skoro zasnezilo fakt bylo hnusne...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a mate nekdo zkusenost s vychodem...? rumunsko, ukraina atd.

kamaradi byli v rumunsku (Sinaia) a velice si to pochvalovali... ja se tam tehle rok taky chystam...

zajimaly by me spis veci co se clovek nedocte na strankach cestovnich agentur ;)))
    BONGO
    BONGO --- ---
    SKAUTIK: tak ja jsem mel treba uplne opacny pocit..primo kolem Alpe'D'Huez jsou to dalnice nejvetsi, nemohl jsem se hnout..jinde to bylo podobne..a v Les 2 Alpes stacilo prezit prvni frontu na kabinu..kdo otvira svahy tak ani nemusi..FR jsou tam mnohem lepsi a to ani nemluvim o La Grave, to je kapitola sama pro sebe :)
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    TNTNO: tohle vubec nedava smysl : Bramberk
    jedte sedackou nahoru dejte se od vleku jakoby mezerou mezi stromama nahoru a hned jakoby vpravo, to vas dovede na zacatek planiny tu sjedete dolu na cestu a muzete pud rovne pres cestu na dalsi cestu a pak po 400 metrech doleva do lesa, na planinu a vyjedete na protejsim svahu javoru, a muzete zase pres zahradky bramberk takle tocit celej den dokola po peci :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CROATA: 3 udloli....nebo Alp d Huez se i zapsalo do srdicka taky mocne... les deux Alpes (2 alpes) nebrat...nejhorsi..mega tuna lidi to ja nemam raad..lidi sou tma vsude..mooc. FR jsou tam sice dobry ale bud se musi za priplatek rolbou(a tam uz je to HC to chce to tam znat, nejeden clovicek vypravel jak se malem zaslidoval po sklalach) a nebo ruzne jinde, ale na vlastni zkusetnost na jere docela padaj .))
    CROATA
    CROATA --- ---
    Nejkrutejsi bude kdyz budu ucit stareho jezdit .))) ucit tvrdohlave lidi je pro me vzdycky orisek .) jednou jsem dostala prknem do zad .)))
    CROATA
    CROATA --- ---
    CYRIL: ja jezdim dvanact let na prkne a parky me nikdy nebraly.. ja radsi prirodni prekazky.. proste si jezdit.. pro poteseni ) tux asi ne , nevim no .. uz jsem projela dost stredisek a mam rada mölltaler jenze kdyz jsem tam byla naposledy tak byla takova fujavice ze lanovky ani nejezdily..to byl freeride nejvetsi na sjezdovkach pul metru cerstveho prasanu sileny vitr.. to byly nejhorsi podminky jake jsem zazila .)) a uprimne ani kempy me nejak nelakaji .. ja se ucim sama ,koukam po lidech a tak a nejak se mi nechce jezdit se skupinou lidi, vesmes jsem samotar a nesnasim se dobre s lidma .) zvlast holkama na snb .))) znam jen jednu v pohode a tu ted sponzoruje myslim horsefeathers .. ta ma talent nehorazny.. si zlomila na bedne ruku a za chvili tam byla na ni ze sadrou zase.. a na prkne jezdi jen par let
    CROATA
    CROATA --- ---
    uz at na snezi :/ do alp se bohuzel dostanu az najare a jeste ani nevim ktery ledovec si vyberu. . co doporucite?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    MAESTRO_007: uz se tam teším... :-))
    CROATA
    CROATA --- ---
    Hele chci se zeptat jak se vam jezdi na flow vazani? jaky je rozdil mezi klasickyma preskama a flow?
    CROATA
    CROATA --- ---
    chjo .. proc jeste nesnezi..jak tak koukam na ty obrazky tak uz fakt zacinam byt nedockava
    PEPO
    PEPO --- ---
    nech jen první 2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam