• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CROATA: uplne novej na 13k ale je poradnej...bohatstvi je pomijive sem si rek.) stalo to za to...a to sem stim este nestal na prkne.))
    CROATA
    CROATA --- ---
    tsss.. na kolik te vysel?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CROATA: ja sem taky premyslel a uz sem koupil.))
    CROATA
    CROATA --- ---
    jsem premyslela minulou zimu ze jestli to tak bude dal tak si koupim draka .)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CROATA: jj.)) to bude uplne idelani ...samy zasnezeni pole a bude to tu snowkitovej raj.)) freeriding v praskolesich rulezzzz.)
    CROATA
    CROATA --- ---
    ze ja se nenarodila o kousek pozdeji .))
    SKAUTIK:
    CROATA
    CROATA --- ---
    Decka poradte mi nekoho kdo dobre tetuje cernobile vzory nejlepe zvirata? ja vim ze to neni k tematu ale co uz
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    KUHL: no primo ne ale kdyz tu bude zima jako ve svedsku coz se ma za nekolik desitek let zacit dit, tak tu jen tak neselze a misto podzimniho deste tu bude bila nadilka....)
    CROATA
    CROATA --- ---
    staci mirne pod nulou to by melo snezit.)
    KUHL
    KUHL --- ---
    to ze je vetsi zima este nemusi znamenat nutne ze bude vic snehu imho.. taky me to sere kua
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jj ay na to ze globalnim oteplovanim by tady mela byt vetsi zima...a kde je snih ?? v P...
    Sklenikovej efekt a geologicky cyklus planety je nepopiratelny stejne jako fakt ze 1/3 lidi se usmazi druha umrzne a posledni vyhladovi ... proto NO FUTURE
    A jdem uz na tz freeridz nebo co? uz mam abstak a ve mese me to sere!
    KUHL
    KUHL --- ---
    no prave ze to je jasny. tak se koukni o par radku niz co psal TNTNO. tohle me proste stve, vinou cloveka to samo je, ta sinusoida je taky v zasade pravda, ale takhle rychle to nikdy v dejinach zeme nebylo..
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    KUHL: no pockat, jako oteplovani je to je jasny. ale tezko rict jestli je to vinou cloveka ze . A kazdopadne to neznamena , ze musej bejt mirnejsi zimy napriklad u nas nebo v Alpach.
    KUHL
    KUHL --- ---
    TNTNO: to je mi jasny ze nejsi nejaky cune (aspon doufam) ale nejak sem to nezkousl - "globalni oteplovani je kec" - predpokladam nadsazka, ale sou lidi kery to muzou brat vazne.. kapisto?
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    SNEHUL: :)) ja radsi jezdim tam kde to predem znam, bo jinak to nedopada dobre.... :))) i kdyz jako aspon by se pak tou cestickou za mnou vydali zviratka, nadlabli se a jeste se stavili na navstevu, samy vyhody, ok zacinam za sebou sypat drobecky z tatranek. dik :))))
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    TNTNO: to je ale chyba, jenicek s marenkou taky sypali drobecky aby nasli cestu zpet
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    KUHL: rofl, bavis me... :))) dostanes odeme k vanocum odpadkovej kos na prkno... Rozhodne na milion let zabehlym kolobehu prirody nic nezmenis. A tvoje predstava ze sem milionar a antiekolog je celkem dost hodne milna... Vsechno co mam investuju do jezdeni, odpadkovej kos mam v batohu. A jenom jezdim a povidam si s cizima lidma, a pritom, budes koukat ale nehazim kolem sebe obaly od tatranek.
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    KUHL: v pohode :)) dulezity je nechat pouzitou gumu vyhnit v prdeli :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    SNEHUL: mno jo :). Taky svejma freeridama asi trochu mastim louky a lesy ale vobal od tatranky schovam do kapsy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam