• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    OVOS
    OVOS --- ---
    potreboval bych poradit... koupil sem si freestylovy lyze bez vazani a neni na nich vyznacenej montazni bod, nevite kam ho umistit, aby ty lyze byly pouzitelny jak pro sjezdovky, tak i na blbnuti. dik moc
    EMIR_KGB
    EMIR_KGB --- ---
    A klacky na kterych to je jete Rossignol bandit b2....
    EMIR_KGB
    EMIR_KGB --- ---
    Ucim se na zkousky a marne vzpominam na minulou zimu :(
    Todle je skok na Lyse tesne pod ustim kotle(v urovni vetru:)
    Dopad je tam na hovnajs..clovek se tam musi trefit mezi stromy a kousek pod dopadem jsou parezy....

http://www.mikebike.cz/Honza/Lysa 036.avi
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    prodám helmu na lyže SHPLUS(sportovní) info v poště:-)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: jj tak jest...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    s kocovinou se především nemá lézt do powdéru :)) pak to smrdí průserem ..
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: priste priste... s kocovinou se blbe foti :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    nojo :) všecko špatně .. :))

já jsem o víkendu powmanii užíval SKORO naplno .. byl tak metr a já měl jenom sněžnice ..
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: tady moc cerstvyho powderu nebylo, to den predtim ale nedalo se fotit... a tam kde byl tady sem byl linej vytahovat fotak :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MRNOUSEK: jsem koukal na ty fotky a přijde mi, že tam žádnej powpow nebyl :) tam jsou vidět krásny vyfučený desky ..
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: jo tak rychlost a strikajici powder... presne tohle sem mel prvni den, naprosto genialni
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: jo a jeste jedna rada ...an poradnej prasan je jen jedna pomoc --> MOCNAAA SPEED :)) a strikat a strikat powder pryc....uuuu fja chcu taky:( pitomy zkouskovy:(
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: no budu trenovat... v patek jedu na tyden... kazdopadne dik za rady :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: si udelal spravne ...FR prkna maj "posunuty stred" Vlastne to maj i All Mountain prkna...posunuty teziste dozadu...v opravdu hustym prasanu se pak nezataci jako normalne (neprenasi se vaha na preedni tlapu , pokud mozno vubec.)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: prave ze stoji na zadni, jenze stacilo lehce klepnout do spicky a slo to dopice... njn prvni pokus o FR :)... na posledni dve jizdy sem to vyresil tak, ze jsem predni nohu soupnul o dost dozadu (zadni mam nejvic vzadu co to jde)... prkno se chovalo jinak ale na FR mi prislo lepsi... lip drzelo stopu ikdyz k hlubokymu snehu sem se uz nedostal...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: co ti zajelo do snehu ? spice ? ....se musi vsechno hodit na zadni nohu...jedes jako na surfu pak.)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: mista na to tam bylo dost, jen... nevim, prvni den se jezdilo supr pac to byl uplne cerstvouckej prasanek... druhej den nahore na ledovci se mi FR moc jezdit nedarilo, vzdy pri pokusu o zatacku mi zajelo prkno dosnehu, hodil sem tlamu a 10minut se snazil vyhrabat a rozjet... ale mista tam bylo dost, muzu jen doporucit... kamos tam daval nejakej zlabek a byl moc spokojenej...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: a byli nejake FR ?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    tak vikend na stubai byl vcelku vydareny... v sobotu totalne vypiceny pocasi (vitr/snih)... ale nedele naprosto dokonala... jen zaver... o pulnoci na predni kopanine se podemnou utrhla krajnice a trvalo 3 hodiny nez sme auto dostali na horu :|

nejaky fotecky: http://picasaweb.google.com/prtavec/StubaierGletscher272812007
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    HANYONLINE: mno tak at to dobre dopadne...jakmile jsou v klidu kouby a vazy tak je napul vyhrano .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam