tak jsem se vratil po tydnu v Bosne - Jahorina..prznil jsem to tam na snb i lyzich,tak hodim report sem :)
prijezd v sobotu odpoledne,prvni ohledani svahu k placi..jezdit se skoro neda,normal jaro..v nedeli jely z 8mi vleku 2, tak jsem na tech poslednich zbytcich i jezdil,ale slalom mezi travinami..dalsi den jeste vetsi omrd -> vylet do Sarajeva..v pondeli vecer se rozkydalo, v utery snehu dosti a lehka vanice -> vleky nejezdi,tak jsme to vyslapli a ztrestali,prvni paradni jizda!! snezilo az do patecniho vecera, 3 dny jsme jezdili jak o dusi..stredisko ma 4 lanovky a 4 vleky, ale minimalne jedna lanovka fakt neni pouzitelna..skoro nikdo tam nebyl,takze nam dycky pustili jen 1-2 vleky/lanovky..svahy ujdou,i kdyz je to vlastne jen jeden siroky kopec,ktery se da sjet mnoha zpusoby..pri mlze to ale bylo horsi,prece jen je treba videt kam jedu :) lehke problemy byly s elektrinou,2× to na par hodin vypadlo v cele Jahorine..holt jsme si postavili skocku a chlastali na svahu no :) jinak stredisko se mi libilo,freeridovy potencial..byla tam zima,ackoli nejvysi bod je ve vysce ani ne 2km, takze snih byl v poho..a hlavne porad padal novy :) mistni snoubordak z nas tekl,pry tam nikdy nevidel 10 boarderu najednou :) pry se za dobre zimy v Jahorine jezdi do kvetna..jeste doplnim ceny permic - na 3 dny stala kolem 30€,daly se koupit i dalsi varianty,ale ty uz cenove neznam..pivko stalo 3 KM = 1,5 €,najist se dalo do 3 €..celkove trochu jina dovolena nez ten Risoul / Tonale, co jsem si letos dal, ale parada..uroven ubytka/sluzeb a vubec o dost nizsi (prirozene), ale hlavni jsou ty svahy,zejo :) za ty prachy tam snad pristi rok pojedu znova :) fotky dyztak dodam pozdeji,mam toho hroznou mrdu :) jen 2 narychlo pro porovnani prvniho a posledniho dne :)
VS.