• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: presne tak :) akorat proste nejdulezitejsi je pod tim prvnim sjezdem vychytat tu cestu... no slapani je to dost, a staci ti vyjet na bramberk (1 jizda max 2 ze jo kdyz to beres pres javor :) vejlet i s hospodama tak na 2-3 hodky? :)

btw. nejlepsi freeride v Peci sou stejne ruzohorky ze jo...
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    TNTNO: Eh, pěkná koloběžka :) Chvíli jsem uvažovala co to tam je :) Já teda jezdím na obojím, ale přece jen radši na lyžích. Na prkně si připadám ještě pořád dost vratce.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Žjó...tak tam jsem skutečně nikdy nejela. To fialový jsou přesuny pěšky? Uff...to snad aby člověk ani nekupoval permici, nebo za jak dlouho se to dá pořídit? Takže z Bramberku na Liščí horu a pak teprv sjezd...myslím, že bych to možná našla...okolo Pece mám docela dobrou orientaci..
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: kdo neslape nejezdi parady, doporucuju na lyzarne 2-3 pivka, a na jelenich loukach paradne varej :)

ale poprvy je to tam lepsi s nekym kdo vi, bo v tom snehu to najit... .]
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    STIEPAAN: Osobně jsem zatím neměla tu čest...z vyprávění se ke mně dostalo pár komickejch historek, kterak krnapáci honili lyžaře na běžkách (nejspíš neúspěšně). :)
    Prej se ale hodně chytá ve Špindlu.
    Říká se, že je dobrý s sebou nosit tisícovku, když to pak jde přes řízení, může se to nehezky vyšplhat.
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    MORGAN: kde tam muzu potkat krnapaky? predpokladam ze asi vsude, co? :)
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    TNTNO: Uf...jsem se v tom popisu nějak poztrácela..ale určitě popisuješ něco, co jsem ještě nejela..nechceš to nakreslit do mapy?
    Já jezdím tohle:

Ten lesík v dolní části Javoru je báječnej na nočním lyžování - dopadá tam ještě trochu světla.
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    MORGAN: v peci mas jeste 3 strze, ze jo, pak planema dolu az na javor (vyjedes pres silnici u javoru), pak lisci souteska, krpalek mezi stromeckama a konci dole Zelenym potokem - bacha :) pak kolobrnda z5 do pece tak kilak (tam se najizdi z planiny) a nebo od lyzarsky nahoru po ceste a pak u druhy odpocky doprava a no radsi s nekym kdo to zna... .) vyjedes na Jelenich Loukach, kde je super free svah - maj paradni pivko :) tak strucne :) ukazal bych, popsat to je tezky :)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    NAILER: njn, sviti slunicko,mrzne a je tam solidni provoz, ted uz je to asi spis na brusle mas pravdu.
    MORGAN: no jasne to poznavam kolem toho stromu jezdim:) jedu do pece v patek, tak se modlim aby napadlo... strane jsem jeste nedaval.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Zde jedno foto z těch zábramberčích plání...samozřejmě ne z této ani z minulé zimy :( Doufám, že se to brzo napraví..
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    WODNYA: Ha, pláně vlevo (odshora) od Bramberka k Javoru znám, ale to koryto potoka jsem asi ještě nejela (nebo mě zmátl popis)...
    Jezdíš i strže po pravý straně Bramberka?
    NAILER
    NAILER --- ---
    WODNYA: dneska jsme byli na rickach a je to spis zimni stadion nez sjezdovka, ten led je tam fakt zabijackej :( ani radne ostry hrany nemuzou pomoct ... da se to na cerveny, ale tak tri ctyri jizdy, pak uz jedes chvili nahore a zbytek sjezdovky jenom drzis stabilitu na ledovy plose ...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    MORGAN: no v peci kdyz je snih tak davame koryto potoka (odbocka ze svaznice na zahradky) to je rychly a funny no a potom planky z bramberka a dojedes rovnou pod javor
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Jezdíte někdo po lese v okolí Pece a Černé hory?
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    ZEWL: tak jsem se vratil z Orlickejch, bylo to fer, bydleni v roubence plny hula hula :). No jezdili jsme v Cenkovicich, kde nebylo moc snehu, tusim 4 svahy, dve pomy, dve kotvy. Snowpark nebyl v provozu. Vecerko uslo. No a potom jsme davaly RICKY, tam je nova 4sedacka, tam to nebylo spatny, lepsi snehovy podminky, ale na freeride nee. Jinak urco delsi sjezdovky.
    FUCKERO
    FUCKERO --- ---
    rokytnice nad jizerou: posledních deset dní luxusní ježdění, skvělý počasí, efektní inverze, žádný fronty.... prostě paráda....
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    MIKULAS: hmm,.. tak mozna dorazim,. poznavaci znameni - lůzr
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ZEWL: jestli pocitas okoli zamberka Ricky, tak doporucuju - ja tam sem od zitra az do silvestra, se tam evnt potkame na baru :)

nekdo ve vedlejsim auditku vymyslel poznavaci heslo "jsem homosexual a nestydim se za to" :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    WODNYA: podas prosimte report z jezdeni v okoli Zamberka, az budes moct?..mam tam cast rodiny,.tak premejslim,.jestli tam nejet o svatkach a nekde pobliz zajezdit,..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam