• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JANULKA: dobre info a urcite super pojezd! :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    RILOUTER: ano tam jdou ti lidé.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    JANULKA: jj to je boží místo, začátek toho žlebu je úchvatnej....ja měl samozřejmě smůlu na sníh, když jsme tam byli bylo to totálně zmrzlý, takže jsme ani nezaprášili...ale jj tohle doporučuju.
    RILOUTER
    RILOUTER --- ---
    JANULKA: tjo dobry ale ted presne nevim kudyma jste jeli, to jste vyjeli na passo pordoi ale nejeli jste dolu tim sjezdem zpatky do di fassa ale presli jste pres ten prusmyk a sli pak dal asi na protejsi kopec, coz je asi ten Piz boe? tzn tam jdou ty lidi? http://rilouter.tvujweb.cz/fotky/hory/CampDiFassa229.jpg (Bacha je to velky :)
    JANULKA
    JANULKA --- ---
    Minulotyzdnovy perfektny freeride cez Val Mezdi v Dolomitoch.. freeride cca 3.5km, lanovkou na Sass Pordoi,cca hodina slapania pod Piz Boe a hodina jazdy

zaciatok cesty vyzeral takto
    http://lh5.google.com/Janahlava/R92YjQl2GQI/AAAAAAAAAMo/MpTwhsik33o/Picture%20232_w.jpg
    vsetky fotky z Val di fassa:
    http://picasaweb.google.com/Janahlava/OnBoardCrossAndAroundSella
    RILOUTER
    RILOUTER --- ---
    dobrej report .)
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    CYRIL: v zillertalu sme byli minulej tejden, primo hintr sme vynechali, ale co se tyce freeridu, v tuhle chvili muzu doporucit zejmena resort Zillertal Arena, asi 20km pred hintrem. vyjedes nahoru, a staci si vybrat. pribal si ale sneznice a takovy ty blbosti, protoze co je na dosah z lanovky, je beznadejne rozjety. ale pokud si ochotnej podstoupit puldenni vejslap, sou tam toho mraky. akorat jak se oteplilo, docela to padalo pred ocima, tak bacha.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CYRIL: asi ty krkonoše budou dost nestabilní, co?

hinter TUX a nebo hinter STODER ?

na tuxu jsem byl asi 5x a nevim jk to tam vypadá, pokaždý mlha, že by se dala krájet :D
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    BONGO: Na Chopku urcite, my kupovali na kartu ted ve Vratne a to je mensi stredisko
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BONGO: ja myslim ze "urcite" jo.. je to jedno z nejvetsich lyz. stredisek na Slovensku....
    BONGO
    BONGO --- ---
    nevite,jeslti se na Chopku da koupit skipass na kartu?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: no to je Alpenverein :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    T_MAX: to je co? ja jsem kazdej rok u Alpenverien... ale nikdy jsem jejich sluzeb vyuzit nemusel dikybohu, takze jak fungujou nevim...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OEAV
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: v St. Antonu docela byl :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    tenhle vejkend? jj, taky jsem se chytil :]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: nojo, měl jsem se na to vysrat a nikam nejezdit .. ale co naděláš .. když hlásili tolik sněhu :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    auau... ja jedu na ten backcountrycamp prave tak doufam ze se pred tim taky nekde nezrakvim...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: nečekanej drop po hubě asi ze 4m na rovinu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam