• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    ALI_EN: co to je za nesmysl si kupovat lyze za 30k? ja mam zavodni lusti, sem s nima max spokojenej a staly 20 i s celokovovym vazanim a podlozkou
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ALI_EN: kolik toho ročně nalyžuješ? .. další řešení je si každej rok ty lyže půjčovat, máš záruku každoproční novinky a nemusíš se starat o servis a skladování :)

když si vezmeš, že tejden půjčení stojí např. 1500 a nový lyže 20 tis. jsou to jasný počty ..
    TRUPEEK
    TRUPEEK --- ---
    ALI_EN: Pujč si klidně nějakej novej model, základ je domluvit se v půjčovně co na těch lyžích chceš provozovat. Dlouhej, nebo krátkej oblouk, sjezdovka, nebo offpist možnost jsou i univerzaly (all round, all mountin) a tvoje lyžarská zdatnost (sportovní, rekreační). Když věnuješ výběru ňákej čas, tak je slušná šance že si vybereš lyže, který ti budou vyhovovat.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    mam takovej lama dotaz ..
    lyžuju od mala a carvingy mě naprosto dostaly .. celej život ale jezdim na nějakejch šunkách, co si někde pujčim.. většinou několik let ježděnejch. takový lyže už dost nestačí. letos si zas pujčuju lyže /doufam že už naposled/ a mam na výběr mezi horšíma a top modelama .. samozřejmě že chci nějaký lepší, ale trochu jsem dostala strach, když mi týpek říkal, že si budu vybírat mezi loňskýma modelama třeba za 30 tis .. to toho asi budou ty lyže umět víc než já, ale zas se těšim, že budou pořádně tvrdý a tak. asi mě tak vyděsila ta cena těch lyží nebo co, ale příští rok už by měly bejt prachy na koupi lyží takže tak jak tak si musim trochu ozkoušet. asi bych od vás chtěla slyšet, jestli se bojim zbytečně, anebo mam přece jenom uvážit a místo těch top si pujčit něco jetějšího? do toho se mi ale fakt už nechce
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    BOFO: vidiš, nikoho takovýho neznám, ale jestli máš tu zkušenost, asi na tom něco bude .. já je nikdy nejezdil, takže vařim jen z toho, co jsem slyšel od někoho kdo je má ..
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    no když jsme u těch skoků...Jamie Pierre je celkem žabař;)
    http://cz.youtube.com/watch?v=tkZ7Tyf7_YM
    BOFO
    BOFO --- ---
    T_MAX: vetsina volklu je dost tvrdejch a casto se muze stat ze je proslapnes... videl sem to u 3 lidi vcetne me... ale newim jak konkretne tenhle model...

jinak nakej spam pro skokany... dokoukejte do konce... http://cz.youtube.com/watch?v=eX564wM05SY&eurl=http://sportreport.lidovky.cz/skoky-do-hloubky-70-metru-08e-/ln-sport-video.asp?c=A081219_122554_ln-sport-video_mis
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    T_MAX: ok. dik:].. asi do nich pujdu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HOOKER: ne, ale Volkl celkově si myslim, že solidní kvalita ..
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    nemate nekdo zkusenost s volkl gotama???
    dik
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    T_MAX: FOGLIK: dikes.. jako st. anton rulezz, to je jasny..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: ajo, už to čtu .. No já jsem byl ve Svatým antoníčku loni prvně a je to fakt FR ráj ! :) Když neni sníh v Antonu, tak je ve Stuben na druhý straně, prostě paráda ..

V Laax jsem byl asi 5x a mám to tam rád celkově, ikdyž ten FR tam neni nic extra .. letos tam jedu zas na tejden, tak uvidíme, jestli tam něco najdem :)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    T_MAX: no to jo, vo tom zadna!.) Ale vyber byl mezi Laax a Solden, takze tam bych volil Laax, pac Solden je komerce uplne nejvetsi, pisty pro zacatecniky a na pekny spoty musis celkem tapat a primo v Laaxu je par svahu, na kterych si nenarocny clovek den-dva vyblbne...)!
    Ten St. Anton am Arlberg (a pridruzeny spoty kolem), to je na rakousky pomery offpiste raj! v kontextu dotazu to byl jen prihoz do diskuze:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: tak mezi Laax a St.Anton, resp. Stuben je rozdíl jak svině .. Stuben je čistě freeridový, kdežto Laax je hodně komerční a pistový ..
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    STARCHY: Jestli preferujes narocnejsi offpistovy jezdeni a nechce si ti moc nikam slapat , tak rozhodne Laax. A nebo jeste lepe, St. Anton:)
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    Rozhoduju se na dovcu mezi dvema strediskama Soelden a Laax, vychazi to cca. na stejny penize. Zamerenej jsem spis na freeride, nez na hoblovani sjezdovek. Tipy a zkusenosti mel by jste nekdo?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HOOKER: hehe .. neřeš, nakup a top se !!!

ALL konečně je hotová limitovaná edice FR triček ..

kdo má zájem, kontaktujte výrobce - http://dwc.kvalitne.cz/trika/
    (nyx ID: WTK)

HOOKER
    HOOKER --- ---
    kurna, koumal jsem zagy(heli gold) a voelkle(katana) a ted tohle. BD prekvapuje.
    .. je toho moc.. misto abych se topil v prasanu, tak se placam nad vyberem:]]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: vzhledem k tomu, co BD vyrábí, tak bych do FR bral jedině Zealoty a nebo Megawatty - ostatní jsou spíš uni kluzky ..

ale docela zíram, protože pár sezón zpět ještě dělali samý běžky .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam