• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    SARKUF: ja sem se s nima potkal asi 3 roky zpátky, nasteti byli v pohode takze jen rekli ze je to lavinovej svah a at uz se to neopakuje, ale zacit jim ujizdet je si myslim to nejhorsi co muzes udelat. mozna nekde v lese kde se ztratis ale tohle byli plane...jinak italie sucks, franice je best a rakousko je alespon bliz. ve svycarsku sem nebyl
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    no tak jako to je asi lepsi jim zkusit ujet ne? nebo jako co na tebe kdakaj? achjo to snad ne...
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SAKALICEK: dpc kam to jedu?! pomoooc
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SARKUF: borci se s tim nemazlej rozdavaJ pokuty kradou skipas a aby toho nebylo malo dostanes i dejchnout kdyby nahodou :c/
    LEF
    LEF --- ---
    YACOOB: me Livigno teda nikdy nezklamalo. z Bormia je to asi hodku busem. byl sem naopak z Livigna v Bormiu a tam bylo tede o dost min snehu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    kurva to abych poridil nejaky tajny fondy
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ADAMJ: tak to snad vsude v evrope pokud vim..
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    YACOOB: Abych se zastal moji soucasny docasny vlasti, vloni jsme tu nahodou meli snehu, ze jsme nevedeli co s nim :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    YACOOB: nenenenenenene NE! jen to ne...
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    SAKALICEK: no my v Bormiu byli pred Vanocema a to zrovna moc snehu na freeridy nebylo (ne ze by ho teda vubec kdy v IT bylo hodne), ale kdyz jsme tam byli asi pred peti lety, tak nas jeden vejlet za prasanem stal bratru sto ecek, ale jak pise moza, tak asi zvedli taxy :) ... takze do itosky leda na opalovacku a bombardino .)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MOZEK: no to mi ani nerikej!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MOZEK: jo a když se naleješ jak žok, tak abys šel ze sjezdovky pěšky .. demokracie vole !
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    no co tam byli kluci, tak se vratili kazdej se 100EUR flastrem (Carabinieri na svahu co cucej dalekohladama do freeridovejch zon apod je standard), srat jim do huby i s mansestrovejma dalnicema :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    oneco min nez do amstru
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SARKUF: Tak dej pak echo .. každopádně to je dálka jak svině, to mě trochu odrazuje ..
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    T_MAX: no to prave nevim, ted se mi zda ze vsichni svistej spis do italie. Co sem zaslech tak celkove sluzby, nizsi ceny... ja tam letos jedu poprvy kvuli bande, tak sem zvedav... docela se prave bojim jak na tom bude FR :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Co je v Itálii lepší, než v AT, nebo CH ?
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SAKALICEK: taky by se mi hodilo...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: byl bych vam moc vdecny kdyby mi nejaka dobra duse poskytla prar rad aby me tam hned nejakej zblaznej ital nevošulil vo 200 eček za to ze sem mimo ty jejich mažestrovy dalnice ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    hi byl letos ste nekdo tuto sezonu na prkne v bormiu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam