• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Kdy jedeš do Laax? :D Já tam jedu první tejden v Březenci :) (jezdíme tam skoro každej rok na takovej rodinej vejlet - věkovej rozptyl osazenstva je asi 80 let, hehehe)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    YACOOB: zmrdi talský. Další z mnoha důvodů tam nejet:-) Ještě že nemaj vubec nejlepší střediska. To by pak bylo těžší. Hurá na Laax!
    LEF
    LEF --- ---
    LEDNICE: dik. opravdu je maj a pucujou. akorat maj divnej cenik 1-4 dny 999,- a pak zase jedine 1-4 dny za tu samou cenu, takze na tejden to vyjde cca na 2 litry, no ale porad lepsi jak ve svajcu
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    YACOOB: uff... a mel nakej prukaz ci co? jak to z vas muze dostat?? kdyz nic nemam me zavrou nebo co?
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    ADAMJ: heh, ti muzu ukazat chlapka, co nas stahnul o tri sta euro

za tohle

takze v bormiu pozor na modrozluty kombinezy ;)
    LEDNICE
    LEDNICE --- ---
    LEF
    LEF --- ---
    nahodou nejakej tip na pujcovnu v praze kde by meli freeride lyze? dik
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ADAMJ: ja tam byl 2x pred 3 lety a vsude...kamos byl v malym stredisku v madessimu tusim a backcountry davali porad a pokuta nic...carabinieri vidali na sjezdovce ale ty ozraly se schovali za ty strizlivi a proslo to :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ... teda jinou intervenci nez osetrovani zlomenejch rukou apod.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    MAESTRO_007: Mne prijde, ze tu Italii hrozne vsichni demonizujete. Jsem stale jeste zacatecnik, takze se drzim na sjezdovkach popr. par metru od nich, ale za vsechny ty jizdy, co jsem tu absolvoval (asi 30 dni na svahu behem dvou let), jsem nevidel na svahu jedinou intervenci Carabinieru.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    KCHARI: nevim, ale kdybys nasel tak ji nahod!
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    SARKUF: super. a neexistuje treba naka mapa s lajnama?
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    KCHARI: freeridu je tam spousta! doporucuju si vyjet ve val thorens Colem na ledovec Glacier de Chaviere pak si vyslapnout po levy strane sedlo a sjet asi 2h sjezd bud do meribelu nebo do kurvaselu... Taky je peknej z Caronu dolu az pod Boismint. Nevim estli ti to takle pomuze, ale zkusil sem to.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KCHARI: vono to jako nejde úplně samo, musíš tomu řádně naložit, ale 5mm je v klidu, měl jsem to tak na Diamiru .. 90mm brzdy a 98mm lyže .
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    SKAUTIK: kamaradi uz v hostiku byli na prknech a prej nemas rychlost na lavky :)
    T_MAX: ja to nikdy nedelal tka se radsi ptam. co sem videl u kamarada, tak to mel zvohejbany dost desive
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KCHARI: 5mm vohneš :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    KCHARI: nene takze spolu budem zabijet i na ski ? uz se tesim :)
    az napadne tak hura do hostiku :D
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    SARKUF: no jaky to je s freeridem ve trech udolich, specieln Les Menuires (nebot sem skoro nic na netu nenasel)

a jeste jeden noob dotaz. mam lyze (K2 kung fujas) a ty jsou u stredu siroky 95mm. vazko mam markera free, ale problem mam s brzdama. mam na to koupit 110mm brzdy nebo to uz bude moc a staci jen ohnout 90mm? jeste sem todle nikdy neresil, tak se radsi ptam :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    KCHARI: mozna trosku konkretneji
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    mate nekdo zkusenost s freeride lyzema blizzard rodeo? dneska sem si vzal freeride lyze mi sto svejch lusti slalomek a myslel sem si jak nebudu nadsenej blbnutim s nima, ale v parku mi prisly nijak zasdne odlisny a na sjezdovce i mimo ni zoufale neovladateny diky tomu, ze prakticky nehranej
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    nejaky zkusenosti s Les Menuires (tri udoli)??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam