• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    nejaky zkusenosti s Les Menuires (tri udoli)??
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    MAESTRO_007: zrovna ted je to spatny (65 cm), dneska snad neco malo napadne. http://www.bergfex.at/krippenstein/webcams/c32/?day=0
    nejlepsi je cekat az budou optimalni podminky a pak vyrazit. loni v breznu tam bylo 4,5 m a za noc napadlo 60cm, coz neni optimalni na bc, nicmene to bylo super.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JARDAK: napis vic o tom snehu atd...... taky bych tam zajel...
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    BROUCI: proc do posty? ostatni to taky muze zajimat..
    byl jsem tam, chystam se znovu za tyden, ale snih zatim nic moc.. ptej se
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BROUCI: jo kripenstein je z druhe strany dachsteinu... ja tam sice nebyl.. ale tenhle rok se chystam... slysel jsem samou chvalu a vypada to dobre...

http://www.krippenstein.at/
    BROUCI
    BROUCI --- ---
    hele nemate nekdo zkusenost s rakouskem, dachstein, pry je tam nekde ofiko freeride "kripenstein"??? plas esli mate zkusenost, piste info do posty :)
    dik!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tak tak... zalezi na koho narazis... ja jezdim na hranice italie a slovinska... a tam jsme davali freeridy bez problemu... jeste nam italsti vlekari radili kama nejlip vyslapnout...

...ale verim ze v nejakem "rodinnem" stredisku davaji pokuty za 180satku na muldicce uprostred svahu :)
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    LEF: haha tak to byla asi evidentne jeho chyba. ale myslim ze sou vesmes slusny i na nas byli, az teda na to ze umej jen italsky, i vlekar co nam rikal at si na ne dame pozor umel lip
    LEF
    LEF --- ---
    YACOOB: no podle me je to docela velky. mas vlastne 2 nezavisly svahy proti sobe a kdyz nejezdis susem, tak ti jeden svah vydrzi nejmin na poctivej pul den aniz bys jel jednu sjedofku 2x
    SOMEONE: me se stalo v marileve ze me natacela zena jak pekne jedu a pak sem v klidu zastavil (zadny hrc na fleku ale lidksy a pekne u kraje) a sednul si a behem par sekund drc a zezadu na me najel lyznik, sem ho serval jak malyho kluka (no je fakt ze spis cesky a nevim jestli pochopil slovo curak) a typek se desne omlouval, pomalu se i klanel, tak sem ho poslal at uz jede do hajzlu tak jel, na zadech mel napsano CARABINIER.
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    LEF: v Livignu sem nikdy nebyl, ale vzdycky kdyz jsme okolo jeli autem do toho tunelu smer schweiz, tak mi to prislo nejaky maly... ale nevim no, podle mapy to nevypada zle... Obecne se mi ale zda, ze je vzdycky vic snehu z druhy (rakousky, francouzsky, svycarsky) strany alp, zatimco od jihu tam pali slunicko tak, ze Brunove chodi misto do solarka na sjezdovky :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    ouk ja bych jim stejne asi neujel sem moc hodnej kluk.) oukej takze delat blbyho... jo to mi de
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SARKUF: v cestovce mi buchta poradila at se ridim taktikou "neumime di pryc" a hlavne nikdy nevytahovat pass
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    SARKUF: ja sem se s nima potkal asi 3 roky zpátky, nasteti byli v pohode takze jen rekli ze je to lavinovej svah a at uz se to neopakuje, ale zacit jim ujizdet je si myslim to nejhorsi co muzes udelat. mozna nekde v lese kde se ztratis ale tohle byli plane...jinak italie sucks, franice je best a rakousko je alespon bliz. ve svycarsku sem nebyl
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    no tak jako to je asi lepsi jim zkusit ujet ne? nebo jako co na tebe kdakaj? achjo to snad ne...
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SAKALICEK: dpc kam to jedu?! pomoooc
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SARKUF: borci se s tim nemazlej rozdavaJ pokuty kradou skipas a aby toho nebylo malo dostanes i dejchnout kdyby nahodou :c/
    LEF
    LEF --- ---
    YACOOB: me Livigno teda nikdy nezklamalo. z Bormia je to asi hodku busem. byl sem naopak z Livigna v Bormiu a tam bylo tede o dost min snehu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    kurva to abych poridil nejaky tajny fondy
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ADAMJ: tak to snad vsude v evrope pokud vim..
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    YACOOB: Abych se zastal moji soucasny docasny vlasti, vloni jsme tu nahodou meli snehu, ze jsme nevedeli co s nim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam